Etusivu : tiedostotyypit : H17-tiedosto

H17 Tiedostopääte

TiedostotyyppiH&R Block Canada 2017 -veroilmoitus

KehittäjäH&R Block Kanada
Suosio
KategoriaData Files
muodostuu

tuntematon

Tiedostomuotoluokkiin kuuluvat binääri, teksti, XML ja Zip. Tämän tiedostotyypin muotoa ei ole määritetty.

Mikä on H17-tiedosto?

H17-tiedosto on veroilmoitus, jonka on luonut H&R Block Canada, vero-ohjelma, jota käytetään verojen valmisteluun Kanadassa, vuonna 2017. Se sisältää Kanadan liittovaltion tuloverolomakkeita ja muita verotietoja, kuten henkilötietoja ja ansaittuja tuloja.

Lisätietoja

H17-tiedoston luo H&R Block Canada, kun tallennat veroilmoituksen. Sen avulla voit tallentaa veroilmoituksesi edistymisen, jotta voit jatkaa sitä myöhemmin. H17-tiedosto avataan pääasiassa H&R Block Canada Tax Software -työpöytäsovelluksella, mutta se voidaan myös ladata H&R Block Canada Onlineen ja katsella.

HUOMAUTUS: H&R Block Kanadan veroilmoitustiedostot kuvaavat vuotta, jolta ne sisältävät verotiedot. H16 tiedosto sisältää veroilmoitustiedot vuodelta 2016, H15 tiedosto sisältää veroilmoitustiedot vuodelta 2015 ja niin edelleen.

LATAA
Avaa yli 300 tiedostomuotoa File Viewer Plus -sovelluksella.
Ohjelmat, jotka avaavat H17-tiedostoja
Päivitetty 1 / 29 / 2018

Tietoja H17-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .h17-pääteinen tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut H&R Block Canada 2017 Tax Return -tyypin, tiedostomuodon kuvauksen ja Windows-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme tietoja vain testatuista ja vahvistamistamme tiedostomuotoista.