Etusivu : tiedostotyypit : GWB-tiedosto

.GWB Tiedostopääte

TiedostotyyppiKirjoita esitystiedosto

KehittäjäKirjoita oppiminen
Suosio
KategoriaSivun asettelutiedostot
muodostuu

tuntematon

Tiedostomuotoluokkiin kuuluvat binääri, teksti, XML ja Zip. Tämän tiedostotyypin muotoa ei ole määritetty.

Mikä on GWB-tiedosto?

GWB-tiedosto on esitystiedosto, jonka on luonut Interwrite Workspace, ohjelma, jota käytetään luokkahuoneen oppituntien parantamiseen. Se sisältää yhden tai useamman sivun, joka voi sisältää merkintöjä, kuten muistiinpanoja, kohokohtia, piirroksia, kuvakaappauksia ja kaavioita. GWB-tiedostot voidaan avata InterWrite Reader -sovelluksella.

Lisätietoja

Interwrite Workspace -sivulla voit luoda sivuja "Sivun luonti" - ja "Sieppaa" -työkaluilla ja sitten merkitä ne "Merkintä" -työkaluilla. GWB-tiedosto luodaan automaattisesti nimettömänä esityksenä, kun siirryt merkintätilaan, ja se tallennetaan automaattisesti aina, kun esitykseen tehdään muutoksia. GWB-tiedostoja voidaan käyttää esityksen tulostamiseen tai esityksen lähettämiseen sähköpostitse muille InterWrite-käyttäjille.

Interwrite Workspace on ohjelmistopaketti, joka muodostaa yhteyden Interwrite Boardiin (sähköinen taulu) ja jota käytetään digitaalisten oppituntien kirjoittamiseen ja tallentamiseen, virtuaalisten simulaatioiden käyttämiseen ja muun digitaalisen sisällön käyttämiseen. Interwrite Learning -tuotteet sulautuivat Turning Technologiesin kehittämään sähköiseen taulutekniikkaan.

Yleiset GWB-tiedostonimet

[luomispäivä] .gwb - GWB-tiedostoille annettu nimi, jos käyttäjä ei määritä nimeä.

LATAA
Avaa yli 300 tiedostomuotoa File Viewer Plus -sovelluksella.
Ohjelmat, jotka avaavat GWB-tiedostoja
Päivitetty 3 / 30 / 2017

Tietoja GWB-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .gwb-pääteinen tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on tutkinut ja vahvistanut erikseen tällä sivulla luetellut Interwrite Presentation -tiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen ja Windows-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme tietoja vain testatuista ja vahvistamistamme tiedostomuotoista.