Etusivu : tiedostotyypit : GFS-tiedosto

.GFS Tiedostopääte

TiedostotyyppiGlarysoft Split File

KehittäjäGlarysoft
Suosio
KategoriaData Files
muodostuu

tuntematon

Tiedostomuotoluokkiin kuuluvat binääri, teksti, XML ja Zip. Tämän tiedostotyypin muotoa ei ole määritetty.

Mikä on GFS-tiedosto?

Jaettu tiedosto, jonka on luonut Glary Utilities, Windows-apuohjelma, jonka avulla voit puhdistaa ja järjestää tietokoneesi. sisältää tiedoston, joka on jaettu pienempien tiedostojen luomiseksi siirtotarkoituksiin; kukin tiedosto on pienempi osa kokonaisuutta; voidaan avata vain liittämällä se yhdessä muiden osiensa kanssa Glary Utilities -ohjelman kautta.

Lisätietoja

Kun tiedostoa jaetaan, GFS-laajennus liitetään tiedoston loppuun. Jos tiedosto on esimerkki.txt, uusi tiedostonimi olisi esimerkki.txt.gfs kun se on jaettu.

Voit jakaa tiedoston napsauttamalla "Lisätyökalut" -välilehteä Glary-apuohjelmien aloitusnäytössä, napsauttamalla "Jaetut tiedostot" kohdassa "Tiedostonhallinta", napsauttamalla Selaa ..., siirry tiedostoon ja napsauta avoin, Valitse Selaa ... valitse seuraavalla rivillä tiedoston tallennussijainti ja napsauta OK, valitse jokaisen luomasi GFS-tiedoston enimmäiskoko ja napsauta Jaa nyt!.

Liittyäksesi tiedostoon, napsauta "Lisätyökalut" -välilehteä Glary Utilities -aloitusnäytössä, napsauta "Jaa tiedostot" kohdassa "Tiedostonhallinta", valitse "Liity tiedostoon" -välilehti, napsauta Selaa ..., siirry tiedostoon ja napsauta avoin, Valitse Selaa .. valitse seuraavalla rivillä sijainti tiedoston palauttamiseksi ja napsauta OK, ja napsauta Liity nyt!.

LATAA
Avaa yli 300 tiedostomuotoa File Viewer Plus -sovelluksella.
Ohjelmat, jotka avaavat GFS-tiedostoja
Päivitetty 2 / 13 / 2014

Tietoja GFS-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .gfs-pääteinen tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut Glarysoft Split -tiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen ja Windows-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme vain tietoja testatuista ja vahvistamista tiedostomuotoista.