Etusivu : tiedostotyypit : DIM-tiedosto

EI Tiedostopääte

Tiedostotyyppi 1Aktiivinen @ raakalevykuvan varmuuskopiotiedosto

KehittäjäActive @ Data Recovery -ohjelmisto
Suosio
KategoriaVarmuuskopiot
muodostuu

tuntematon

Tiedostomuotoluokkiin kuuluvat binääri, teksti, XML ja Zip. Tämän tiedostotyypin muotoa ei ole määritetty.

Mikä on DIM-tiedosto?

raaka levyn kuva varmuuskopio, jonka on luonut Active @ Disk Image, Windowsin varmuuskopiointi- ja palautusohjelma; tallentaa raakalevykuvan, joka sisältää määritystiedot, jotka kuvaavat levyn tai osion geometrian.

Lisätietoja

Kun luot raakalevykuvan Active @: lla, luot saman kopion jokaisesta sektorista valitulta fyysiseltä kiintolevyltä tai loogiselta osiolta, joka sisältää kaiken käytetyn ja käyttämättömän tilan. DIM-raakalevykuvaa käytetään pääasiassa tietojen tulevaan palauttamiseen tai muiden kuin Windows-käyttöjärjestelmien varmuuskopiointiin.

Voit luoda raakakuvan valitsemalla "Luo raakakuva" valikkopalkin "Levytoiminnot" - tai "Työkalut" -kohdasta. Kaksi tiedostoa luodaan, kun luot raakalevykuvan. Kuvakuvauksen sisältävä DIM-tiedosto luodaan samalla kun toinen tiedosto luodaan tietojen säilyttämistä varten. Tämä datatiedosto on nimetty raakalevykuvan nimen mukaan, ja sen "dim" -laajennukseen on liitetty "001". Jos raakalevykuvasi nimi on "DiskImage", datatiedosto nimetään DiskImage.dim.001. Jos tarvitaan useampaa kuin yhtä datatiedostoa, luodaan toinen tiedosto, jonka laajennukseen liitetään "002".

LATAA
Avaa yli 300 tiedostomuotoa File Viewer Plus -sovelluksella.
Ohjelmat, jotka avaavat DIM-tiedostot
Päivitetty 6 / 16 / 2015

Tiedostotyyppi 2DIME-tiedosto

KehittäjäN / A
Suosio
KategoriaKoodatut tiedostot
muodostuu

tuntematon

Tiedostomuotoluokkiin kuuluvat binääri, teksti, XML ja Zip. Tämän tiedostotyypin muotoa ei ole määritetty.

.DIM-tiedostoyhdistelmä 2

Binaarinen sanomamuoto, jota käytetään tietojen lähettämiseen Internetin kautta; voi kapseloida yhden tai useamman hyötykuormat erityyppiset ja -kokoiset viestit; sisältää hyötykuorman pituuden, hyötykuorman tyypin ja hyötykuorman tunnisteen.

Lisätietoja

DIME-viestejä tunnistavat verkkopalvelimet ja postipalvelimet kääntävät kapseloidun tiedoston alkuperäiseen liitteeseen, jotta loppukäyttäjä voi avata sen.

Ohjelmat, jotka avaavat DIM-tiedostot
Windows
DIME-jäsennin
unikko
DIME-jäsennin
Linux
DIME-jäsennin
Päivitetty 2 / 6 / 2007

Tietoja DIM-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .dim-jälkiliitteellä varustettu tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on tutkinut ja vahvistanut kaikki tällä sivulla luetellut tiedostotyypit, tiedostomuotojen kuvaukset ja ohjelmistot. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme tietoja vain testatuista ja vahvistamistamme tiedostomuotoista.