Etusivu : tiedostotyypit : DESKTHEMEPACK-tiedosto

.DESKTHEMEPACK Tiedostopääte

TiedostotyyppiWindows 8 Desktop Theme Pack -tiedosto

KehittäjäMicrosoft
Suosio
KategoriaJärjestelmätiedostot
muodostuu

Binaarinen

Tämä tiedosto tallennetaan binaarimuodossa, joka vaatii tietyn ohjelman lukemaan sen sisällön.

Mikä on DESKTHEMEPACK-tiedosto?

DESKTHEMEPACK-tiedosto on työpöydän teematiedosto, joka on otettu käyttöön Windows 8 -käyttöjärjestelmässä. Se on tallennettu .CAB muodossa ja sisältää taustakuvia (. JPG tiedostot) sekä a .TEEMA tiedosto, joka sisältää värejä, ääniä ja muita asetuksia, joita käytetään Windows-työpöydän mukauttamiseen. DESKTHEMEPACK-tiedostot voidaan ladata ja jakaa muiden Windows-käyttäjien kanssa.

Lisätietoja

Voit asentaa DESKTHEMEPACK -tiedoston Windows 8: een kaksoisnapsauttamalla sitä. Voit myös luoda mukautetun teeman napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella jotakin Omat teemat -kohtaa Windowsin mukauttamisen ohjauspaneelissa ja valitsemalla Tallenna teema jakamista varten.

DESKTHEMEPACK-tiedostot ovat ominaisia ​​Windows 8: lle eivätkä ole yhteensopivia Windows 7: n kanssa, joka käyttää .PAKETTI tiedostot työpöydän teemoille. Voit kuitenkin käyttää DESKTHEMEPACK-tiedoston sisältämiä kuvia työpöydän taustana Windows 7: ssä seuraavasti:

  1. Vaihda .deskthemepack-tiedostotunnisteeksi .cab.
  2. Kaksoisnapsauta ".cab" -tiedostoa nähdäksesi sen sisällön.
  3. Kopioi .jpg-tiedostot kansiosta toiseen paikkaan tietokoneellasi.
  4. Avaa Mukauttaminen-ikkuna napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella Windowsin työpöytää ja valitsemalla avattavasta valikosta "Muokkaa".
  5. Valitse Mukauttaminen-ikkunassa Työpöydän tausta -linkki.
  6. Napsauta "Valitse työpöydän tausta" -kohtaa Selaa ... -painiketta ja valitse kansio, johon tallensit .jpg-kuvatiedostot.
  7. Valitse Tallenna muutokset -painiketta ja kuvat lisätään työpöydällesi.

HUOMAUTUS: Windows 8: n julkaisemisen myötä Microsoft päivitti online-mukautusgallerian tarjoamaan DESKTHEMEPACK-tiedostoja THEMEPACK-tiedostojen lisäksi. Voit tarkastella tätä galleriaa napsauttamalla Mukauta-ikkunassa "Hanki lisää teemoja verkossa" sekä Windows 7: ssä että Windows 8: ssa.

LATAA
Avaa ja tarkastele .DESKTHEMEPACK-tiedostoja File Viewer Plus -ohjelmalla.
Ohjelmat, jotka avaavat DESKTHEMEPACK-tiedostoja
Päivitetty 6 / 3 / 2016

Tietoja DESKTHEMEPACK-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on tiedosto. * .Deskthemepack-jälkiliitteellä ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut Windows 8 Desktop Theme Pack -tiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen ja Windows-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme vain tietoja testatuista ja vahvistamista tiedostomuotoista.