Etusivu : tiedostotyypit : BPD-tiedosto

BPD Tiedostopääte

Tiedostotyyppi 1Business Plan Pro -asiakirja

KehittäjäPalo Alton ohjelmisto
Suosio
KategoriaData Files
muodostuu

Binaarinen

Tämä tiedosto tallennetaan binaarimuodossa, joka vaatii tietyn ohjelman lukemaan sen sisällön.

Mikä on BPD-tiedosto?

Tiedosto, jonka on luonut Business Plan Pro, ohjelma, jota käytetään liiketoimintasuunnitelmien luomiseen; tallentaa tietoja, kuten tiivistelmän, markkina-analyysit, aikataulut ja rahoitus- / rahoitustiedot; voidaan käyttää ennusteiden luomiseen ja liiketoimintasuunnitelman asiakirjojen tulostamiseen.

Lisätietoja

Business Plan Pro sisältää satoja esimerkkejä liiketoimintasuunnitelmista ohjelmiston asennuksen kanssa. Business Plan Pro käyttää myös useita tiedostomuotoja BPD-tiedostoille, jotka perustuvat ohjelmiston eri versioihin.

LATAA
Avaa yli 300 tiedostomuotoa File Viewer Plus -sovelluksella.
Ohjelmat, jotka avaavat BPD-tiedostoja
Päivitetty 2 / 9 / 2018

Tiedostotyyppi 2Binaarisen tulostimen kuvaustiedosto

KehittäjäN / A
Suosio
KategoriaData Files
muodostuu

Binaarinen

Tämä tiedosto tallennetaan binaarimuodossa, joka vaatii tietyn ohjelman lukemaan sen sisällön.

.BPD-tiedostoyhdistelmä 2

Tulostintiedosto, jota Microsoft PostScript -ohjain käyttää tulostustarkoituksiin; sisältää PostScript-tulostimen kuvaustiedoston (.PDD); tallentaa tulostimen tietoja, kuten kirjasinlaji, DPI tarkkuus, paperikoot, muistikokoonpano ja muut tulostimen tukemat ominaisuudet.

Lisätietoja

BPD-tiedosto luodaan PPD-tiedoston käsittelyajan lyhentämiseksi. Tiedosto lisää kuljettaja taustatulostus, joka on kyky suorittaa useita tehtäviä asiakirjojen kirjoittamiseksi tulostusjonoon odotusajan lyhentämiseksi.

Koska BPD-tiedosto on PPD-tiedoston binaariversio, BPD-tiedostolle on annettava aikaa uusiutua vastaamaan mahdollisia muutoksia PPD-tiedostoon. Jos tulostusprosessia aloitettaessa ei ole BPD-tiedostoa, uusi BPD-tiedosto luodaan automaattisesti PPD-tiedostosta.

Ohjelmat, jotka avaavat BPD-tiedostoja
Windows
Tulostin viittaa siihen
Päivitetty 9 / 29 / 2014

Tietoja BPD-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .bpd-jälkiliitteellä varustettu tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on tutkinut ja vahvistanut kaikki tällä sivulla luetellut tiedostotyypit, tiedostomuotojen kuvaukset ja ohjelmistot. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme tietoja vain testatuista ja vahvistamistamme tiedostomuotoista.