Etusivu : tiedostotyypit : BMS-tiedosto

.BMS Tiedostopääte

Tiedostotyyppi 1BeatMania-laulutiedosto

KehittäjäKonami
Suosio
KategoriaPelitiedostot
muodostuu

tuntematon

Tiedostomuotoluokkiin kuuluvat binääri, teksti, XML ja Zip. Tämän tiedostotyypin muotoa ei ole määritetty.

Mikä on BMS-tiedosto?

BeatManian käyttämä laulutiedosto, rytmivideopeli, jossa DJ-ohjainliitäntä; tallennetaan tekstimuodossa ja tallentaa tiedot, joihin viitataan kappaleen toiston aikana; sisältää kappaleen nimen, artistin, tyylilajin, BPM (lyöntiä minuutissa), soittimien määrän, nuottien sijainnit, viitteet äänitehostetiedostoihin ja muuta tietoa.

Lisätietoja

BMS-tiedostot ovat kotoisin BeatMania-konsolipohjaisesta videopelistä, mutta StepMania voi avata ne tietokoneella.

LATAA
Avaa yli 300 tiedostomuotoa File Viewer Plus -sovelluksella.
Ohjelmat, jotka avaavat BMS-tiedostoja
Windows
StepMania
unikko
StepMania
Linux
StepMania
Päivitetty 9 / 1 / 2008

Tiedostotyyppi 2BIOWRAP-monikerroksinen suojaustiedosto

KehittäjäNation Technologies
Suosio
KategoriaData Files
muodostuu

Binaarinen

Tämä tiedosto tallennetaan binaarimuodossa, joka vaatii tietyn ohjelman lukemaan sen sisällön.

.BMS-tiedostoyhdistelmä 2

Salattu tiedosto, joka on luotu BIOWRAP BMS -muodossa; voi sisältää sekä biometrisen että digitaalisen todennuksen mekanismeja; voi sisältää minkä tahansa tyyppistä digitaalista dataa, kuten tekstidokumentin tai suuren yritystietojen arkiston; käytetään digitaalisten tiedostojen turvalliseen lähettämiseen sähköpostiliitteillä, levyillä, flash-asemilla ja muilla välineillä.

Lisätietoja

BMS-tiedostot voidaan avata ilmaisella BIOWRAP Reader -työpöytäsovelluksella. Niitä voidaan tarkastella myös BIOWRAP-verkkosivustosovelluksen kautta, joka toimii verkkoselaimessa. Lisäksi niihin pääsee BIOWRAP Reader -verkkopalvelun avulla, jonka avulla BMS-asiakirjat voidaan integroida olemassa oleviin asiakirjaprosessin kulkualustoihin.

BMS-tiedostot luodaan Nation Technologiesin BIOWRAP-ohjelmistolla (Professional-, Enterprise- ja Industry-versiot). Tämän ohjelmiston ja BIOWRAP-Web-käyttöliittymän avulla käyttäjät voivat määrittää säilytysoikeudet ja hienorajoitetut pääsynvalvontarajoitukset, jotka rajoittavat tiedostojen käyttöä tiettyjen kriteerien perusteella.

BIOWRAP-järjestelmä käyttää henkilöllisyyspohjaista salausta varmentamaan salattuja tiedostoja luovan yksilön henkilöllisyyden ja tunnistetiedot (yritys, ryhmä, teollisuus jne.). Salatut tiedostot leimataan salauksen suorittamiseen käytetyn todennustason kanssa. Tuettuja tunnistusmekanismeja ovat biometriset tiedot, x509 PKI -varmenteet sekä BIOWRAP-käyttäjänimet ja salasanat.

HUOMAUTUS: BIOWRAP Reader on lopetettu.

Ohjelmat, jotka avaavat BMS-tiedostoja
Windows
Nation Technologies BIOWRAP Reader
Päivitetty 2 / 15 / 2018

Tietoja BMS-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .bms-jälkiliitteellä varustettu tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on tutkinut ja vahvistanut kaikki tällä sivulla luetellut tiedostotyypit, tiedostomuotojen kuvaukset ja ohjelmistot. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme tietoja vain testatuista ja vahvistamistamme tiedostomuotoista.