Etusivu : tiedostotyypit : __Tiedosto

.__ A Tiedostopääte

TiedostotyyppiFile Splitter & Joiner Salattu tiedosto

KehittäjäLe Minh Hoang
Suosio
KategoriaVarmuuskopiot
muodostuu

Binaarinen

Tämä tiedosto tallennetaan binaarimuodossa, joka vaatii tietyn ohjelman lukemaan sen sisällön.

Mikä on __A -tiedosto?

Jaettu arkistotiedosto, jonka on luonut File Splitter & Joiner (FFSJ), apuohjelma, jota käytetään tiedostojen hajottamiseen pienempiin osiin ja rekonstruointiin; sisältää moniosaisen ensimmäisen osan salattu arkisto; käytetään salasanasuojattujen tietojen tallentamiseen pienempiin segmentteihin.

Lisätietoja

FFSJ käyttää salattuja jaettuja arkistoja luodessaan laajennuksia ".__ a," ".__ b", ".__ c", "...", "._aa", "" ._ab "jne. Salaamattomille arkistoille se käyttää laajennuksia ".001", ".002" jne. Kaikki jaetut arkistotiedostot luodaan samalla tiedostokoolla. Jaetut arkistot voidaan luoda ja rekonstruoida useista hakemistoista.

HUOMAUTUS: FFSJ tarkoittaa itse asiassa "Nopein tiedostojen jakaja ja liittäjä", vaikka ohjelman nimi on "Tiedoston jakaja ja liittäjä".

LATAA
Avaa yli 300 tiedostomuotoa File Viewer Plus -sovelluksella.
Ohjelmat, jotka avaavat __A tiedostoja
Päivitetty 8 / 19 / 2010

Tietoja __A-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .__-pääteinen tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut File Splitter & Joiner -salatut tiedostotyypit, tiedostomuotojen kuvaukset ja Windows-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme vain tietoja testatuista ja vahvistamista tiedostomuotoista.