Etusivu : Opetusohjelmat : Video

Neljä tapaa ottaa kuvakaappaus Windows 10: ssä

Vaiheittaiset ohjeet

1. Ota kuvakaappaus koko näytöstäsi

lehdistö Print Screen (Myös F13), jos haluat tallentaa kuvakaappauksen koko ruudusta leikepöydälle. Tämän jälkeen voit liittää kuvakaappauksen sähköpostiin tai asiakirjaan.

HUOMAUTUS: Jos haluat tallentaa kuvakaappauksen nimellä . PNG tiedosto, pidä Windows -näppäintä, kun painat Print Screen. Kun käytät tätä pikanäppäintä, näyttösi saattaa hetkeksi himmetä osoittamaan, että otit kuvakaappauksen. Tuloksena oleva tiedosto tallennetaan C: \ Käyttäjät \ [käyttäjänimi] \ Kuvat \ Kuvakaappaukset hakemistoon.

2. Ota kuvakaappaus valitusta ikkunasta

Pidä muut -näppäintä, kun painat Print Screen ja nykyisen ikkunan kuvakaappaus tallennetaan leikepöydälle.

HUOMAUTUS: Tallenna ikkunan kuvakaappaus tiedostona painamalla Windows + muut + Print Screen.

3. Ota kuvakaappaus valitusta alueesta

lehdistö Windows + siirtyminen + S. Näyttö on harmaana ja kohdistin muuttuu hiusristikoksi. Vedä hiusristikko kaapattavan alueen yli ja tallenna kuvakaappaus leikepöydälle vapauttamalla hiiren painike. Voit myös valita jonkin työkalupalkin vaihtoehdoista ottaa kuvakaappauksen mukautetusta muodosta tai koko näytöstä.

4. Ota kuvakaappaus Snip & Sketchin avulla

Kun Snip & Sketch on auki, napsauta "Uusi" ottaaksesi uuden kuvakaappauksen. Voit valita työkalun näytön yläreunasta, samanlainen kuin edellinen pikakuvake. Kun olet ottanut kuvakaappauksen, voit muokata kuvakaappausta Snip & Sketch -sovelluksessa ja tallentaa sen sitten muuhun kuin PNG-muotoon, kuten JPEG or . Gif tiedosto.

Päivitetty: kesäkuu 14, 2019