ohjelmisto : Yksittäinen ohjelmisto : Total 3D Home Design Deluxe

Yksittäinen ohjelmisto Total 3D Home Design Deluxe

Versio
(12 alkaen)
11
foorumi
lisenssiKaupallinen
KategoriaTuottavuus

Ohjelmiston yleiskuvaus

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Pohjapiirustussuunnittelijan avulla voit vetää ja pudottaa SmartRoom-lohkoja
  • Yli 1,000 XNUMX esimerkkikotisuunnitelmaa antaa sinulle mahdollisuuden aloittaa suunnitteluasi
  • 3D-suunnittelutyökalut auttavat visualisoimaan projektiasi ja arvioimaan kustannuksia

Yksittäinen ohjelmisto Total 3D Home Design Deluxe on sovellus, jota käytetään uuden kodin tai uusinnan sisustuksen ja ulkoasun suunnitteluun ja visualisointiin. Se on pakattu erilaisiin työkaluihin pohjapiirrosten rakentamiseen, huonetilojen suunnitteluun ja tilojen visualisointiin.

Ohjelman mukana tulee pohjapiirros, jonka avulla voit vetää ja pudottaa SmartRoom-lohkoja luodaksesi huoneen asettelun värikoodatuilla esineillä laitteiden, huonekalujen, ovien, ikkunoiden ja muun tunnistamiseksi. Voit aloittaa tyhjästä tai aloittaa jostakin ohjelman yli 1,000 näytekotisuunnitelmasta. Total 3D Home Design Deluxe -sovelluksen avulla voit myös skannata ja jäljittää olemassa olevan talosi piirustuksia töiden uudistamiseksi.

Sovellus tarjoaa joukon 3D-suunnittelutyökaluja. Voit valita laajasta valikoimasta ovien, ikkunoiden, laitteiden, kaappien, työtasojen, lattiapintojen, tapettien, maalien, valaisimien ja hanoiden tyylejä ja malleja. Kokeilemalla erilaisia ​​yhdistelmiä voit visualisoida suunnitellut tilasi 3D-muodossa. Ohjelman avulla voit myös tuoda valokuvia todellisista tiloistasi, jotta voit visualisoida uudistuksia ja arvioida materiaalien ja työvoiman kustannuksia budjettisi seuraamiseksi.

Total 3D Home Design Deluxe -sovellusta käytetään pääasiassa talojen uudistamiseen, unelmakotien suunnitteluun ja huoneiden sisustamiseen. Se on hyödyllinen työkalu projektien visualisointiin ja hallintaan sekä kustannusten arviointiin. Työkaluihin tutustuminen vaatii kuitenkin aikaa ja siinä on vaikea liikkua, mikä tekee joistakin muotoiluelementeistä haastavia. Mutta yksittäinen ohjelmisto Total 3D Home Design Deluxe on saatavana edulliseen hintaan, joten se on houkutteleva valinta niille, jotka tarvitsevat tiukkaa uudistusta tai suunnittelubudjettia.

Tuetut tiedostotyypit


Ensisijainen tiedostotunniste

. THL - 3D-kodinsuunnittelutiedosto yhteensä

Muut Individual Software Total 3D Home Design Deluxe 11: n käyttämät tiedostotunnisteet

Tuetut tiedostotyypit
JPEGJPEG-kuva
. PNGKannettava verkkografiikka

Päivitetty: 14. joulukuuta 2016