ohjelmisto : omena : Kirjat

Apple-kirjat

Versio
(2 alkaen)
1
Platforms
lisenssiniputettu
KategoriaHyödyllisyys

Ohjelmiston yleiskuvaus

Näyttökuva Apple Booksista 1

Näyttökuva Apple Booksista 1

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Tukee EPUB-, PDF- ja IBA-muotoja
  • Voit muokata kirjasinta, tekstin kokoa, sivun asettelua, valaistusta ja muuta
  • Järjestää e-kirjat nimen, tekijän, luokan ja sarjan mukaan
  • Voit jakaa tarjouksia Facebookiin ja Twitteriin

Apple Books on sovellus, joka sisältää MacOS- ja iOS-laitteita, joita käytetään e-kirjojen lukemiseen. Se tunnettiin aiemmin nimellä "iBooks", mutta nimettiin uudelleen julkaisemalla macOS Mojave ja iOS 12.

Sovellus tukee suosittuja EPUB- ja PDF-e-kirjomuotoja sekä omaa IBA iBook -muotoa, joka on luotu iBook Author -apuohjelmalla. Kirjat tarjoaa erilaisia ​​lukuominaisuuksia, kuten kirjasimen, tekstikoon, valaistusolosuhteiden, sivun asettelun ja sivujen ulkonäön muuttamisen. Sovellus on myös hyödyllinen e-kirjojen järjestäjä, jonka avulla voit tarkastella niitä nimen, tekijän, luokan tai sarjan mukaan.

Kun törmäät mieleenpainuviin lainauksiin lukemisen aikana, voit jakaa ne helposti Twitteriin tai Facebookiin tai Viestien tai sähköpostin kautta. Voit kirjautua Kirjoihin Apple ID: lläsi saadaksesi aikaisempia ostoksia kirjakaupasta iCloudin kautta ja synkronoidaksesi kirjanmerkit, kohokohdat ja muistiinpanot macOS- ja iOS-laitteidesi välillä.

Kirjat on hyödyllinen sovellus macOS- ja iOS-käyttäjille osittain, koska se toimitetaan Mac- ja iOS-laitteiden mukana. Se tukee PDF- ja EPUB-muotoja ja antaa sinun muokata lukukokemustasi. Nämä ominaisuudet tekevät Apple Booksista yksinkertaisen mutta vankan työkalun e-kirjojen järjestämiseen ja lukemiseen.

Tuetut tiedostotyypit


Ensisijainen tiedostotunniste

.EPUB - Avaa eBook File

Muut Apple Booksin käyttämät tiedostotunnisteet 1

Tuetut tiedostotyypit
.IBAiBooks-kirjoittaja
.KIRJATMulti-Touch iBook
. PDFKannettava asiakirjamuoto

Päivitetty: Helmikuu 14, 2019