Q: Mikä on tiedostotyyppi Suosio luokitus?

A: Jokainen Tiedosto-tietokannan tiedostotyyppi sisältää suosioarvosanan, joka määrittää, kuinka suosittu liittyvä tiedostotyyppi on.

Suosio luokitus

Kunkin tiedostotyypin suosioarvio perustuu asteikolla 1–5 ja sen määrittävät sinä kaltaiset kävijät! Ranking-pisteet määritellään seuraavasti:

Tähteä luokitus Selitys
Yksi tähti Harvinainen Tiedostotyypeille, joita ei enää käytetä tai joita käytetään vain hämärissä ohjelmissa, annetaan "Harvinainen" -luokitus. Useimmat käyttäjät eivät koskaan näe tiedostotyyppejä näillä laajennuksilla.
Kaksi tähteä harvinainen Ei-kovin suosittujen ohjelmien käyttämille tiedostotyypeille annetaan "Melko harvinainen" -luokitus. Ohjelmat viittaavat usein näihin tiedostotyyppeihin, eikä käyttäjä näe niitä.
Kolme tähteä Keskimäärin Useimmissa ohjelmissa käytetyille tiedostotyypeille annetaan keskimääräinen luokitus. Tavallinen käyttäjä törmää useaan näistä tiedostotyypeistä, mutta ei säännöllisesti.
Neljä tähteä Yhteinen Suosittujen ohjelmien käyttämille tiedostotyypeille annetaan "Common" -luokitus. Nämä tiedostotyypit tallennetaan yleensä suosituissa ohjelmissa, ja ne ovat hyödyllisiä tietää.
Viisi tähteä Erittäin yleinen Yleisimpien ohjelmien käyttämille tiedostotyypeille annetaan "erittäin yleinen" -järjestys. Nämä tiedostotyypit ovat läsnä kaikkialla, ja monet käyttäjät näkevät ne päivittäin.

Suosio-luokituksen avulla voit määrittää, kuinka yleisiä eri tiedostotyypit ovat. Esimerkiksi voi olla hyödyllistä muistaa tiedostotyypit tiedostotyypeille, joiden luokitukset ovat "Common" ja "Very Common". Voit tarkastella luetteloa tiedostotyypeistä, joilla on luokitus "Hyvin yleinen", käymällä Yleiset tiedostotyypit sivu.

Suosio-luokitus on myös hyvä osoitus siitä, kuinka helppoa on löytää ohjelma siihen liittyvän tiedostotyypin avaamiseksi. Tämä johtuu siitä, että tiedostotyypit, joilla on korkeampi suositusluokitus, liitetään yleensä laajasti käytettyihin ohjelmistoihin. Kun tiedostotunnisteella on useita tiedostoyhdistelmiä, Suosio-luokitus voi auttaa sinua määrittämään, mikä tiedostotyypeistä on yleisin.

Koska ohjelmistot tulevat ja menevät, tiedostotyyppien suosio voi muuttua. Siksi saatat huomata, että jotkut luokitukset muuttuvat ajan myötä. Muista - voit osallistua tiedostotyyppiarvioiden pitämiseen ajan tasalla napsauttamalla asianmukaista tähtiä kullekin tiedostotyypille.

Päivitetty: syyskuu 28, 2016