Q: Kuinka voin viitata määritelmiin tai lainata niitä tiedosto.info-sivustolta?

A: Kaikki Tiedosto-sisältö on suojattu tekijänoikeuslailla. Siksi, jos päätät julkaista sisältöä uudelleen tiedosto.info -sivustolta, sinun on lisättävä asianmukainen viite tai viittaus kaikkialle, missä materiaali julkaistaan.

Viitataan tiedostoon tiedosto.info

Alla on joitain perusohjeita tiedosto.info-sivuston viittaamiseen erityyppisissä julkaisuissa.

Online: Jos viittaat tiedostopääteeseen tai muuhun Tiedosto-sivuun verkossa julkaistussa asiakirjassa, voit sijoittaa seuraavan tekstin linkin tiedosto.info -sivustoon sisällön jälkeen:

[viitattu sisältö]

Tietoja Tiedosto - Tiedostotunnistetietokanta.

Poissa: Jos viittaat tiedosto.info-sivulle painetussa julkaisussa, voit käyttää seuraavaa viittausta:

[viitattu sisältö]

Tiedot haettu osoitteesta tiedosto.info.

Kummassakin yllä mainituista tapauksista voit lisätä linkin varsinaiseen URL-osoitteeseen etusivun sijaan. Voit esimerkiksi lisätä linkin osoitteeseen https://tiedosto.info/extension/pdf, jos viitat PDF-tiedostotunnisteen sivuun. Muista vain liittää kelvollinen linkki kaikkialle, mihin viittaat tiedosto.info -sivuston sisältöön.

Viitataan tiedosto.info-sivustoon

Alla on ohjeet tiedosto.info-sivuston tietojen viittaamiseen, esimerkiksi lähdeluetteloon tai lähdeluetteloon.

Otsikko: Voit käyttää koko otsikkoa tai lyhennettyä versiota, kuten "PDF-tiedostotunniste", "PDF-tiedostotunniste - mikä on .pdf-tiedosto ja miten avaan sen?"

URL Kun viittaat tiedosto.info-sivustoon, sinun on sisällytettävä tarkan viittaamasi sivun URL-osoite, kuten "https://tiedosto.info/extension/pdf".

Kirjoittaja: Koska tiedostomuotoasiantuntijoiden ryhmä lisää ja päivittää sisältöä tiedosto.info-sivustossa, kirjoittajaan ei tarvitse viitata viitteessä.

Treffi: Useimmissa tiedostotunnistesivuissa on "Päivitetty päivämäärä" tietyn tiedostotyypin ohjelmaluettelon jälkeen. Jos määritelmässä ei ole päivämäärää, voit käyttää päivämääränä "2006".

Alla on esimerkkejä siitä, miten PDF-tiedostolaajennussivulle viitataan APA- ja MLA-lainaustyylien avulla.

KHT

PDF-tiedostotunniste. (2019, 13. helmikuuta). Haettu osoitteesta https://tiedosto.info/extension/pdf

MLA

"PDF-tiedostotunniste." tiedosto.info, 13. helmikuuta 2019, https://tiedosto.info/extension/pdf

lisäinformaatio

Lisätietoja Tiedosto-tekijänoikeuskäytännöstä on osoitteessa Käyttöehdot sivu.

Jos sinulla on kysyttävää tiedosto.info-sivuston sisällön käytöstä tai viittaamisesta siihen, ole hyvä ottaa meihin yhteyttä.

Päivitetty: April 25, 2019