Q: Mitkä ovat parhaat virustentorjuntaohjelmat?

A: Antivirus-kuvake Tänä digitaalisena aikakautena antivirus suojaus on välttämätön jokaiselle Windows-käyttäjälle. Haitallinen ohjelmisto, joka tunnetaan yleisesti nimellä haittaohjelmat, kohdistuu jatkuvasti tietokoneeseesi vahingoittamaan ja / tai varastamaan henkilökohtaisia ​​tietojasi.

Haittaohjelmat voivat tartuttaa tietokoneesi useilla eri tavoilla, olivatpa ne virusten, vakoiluohjelmien, kiristysohjelmien, roistojen, troijalaisten, soittajien tai matojen muodossa. Haitallinen ohjelmisto voi tulla online-latauksen tai sähköpostiliitteen kautta, joka on naamioitu tutuksi tiedostotyypiksi, mutta on todella vaarallinen.

Onneksi on olemassa useita virustentorjuntaohjelmia, jotka suojaavat tietokonettasi haittaohjelmilta. Nämä ohjelmat voivat havaita, estää ja poistaa haittaohjelmat ennen kuin sillä on mahdollisuus vahingoittaa tietokonettasi. Ne kaikki tarjoavat samanlaisia ​​turvaominaisuuksia, mikä voi vaikeuttaa sinulle parhaiten sopivan valitsemista. Jos kuitenkin tarkastelet tarkasti kutakin vaihtoehtoa, löydät ainutlaatuiset työkalut ja käyttöliittymät, jotka erottavat ohjelmat toisistaan. Ja tietysti, siellä on hinta. Virustentorjuntaohjelmia on saatavana monenlaisilla hinnoilla, riippuen siitä, kuinka monta laitetta tarvitset suojattuna, ja suojauksen laajuuteen.

Koska vaihtoehtojen määrä voi olla ylivoimainen, olemme koonneet luettelon viidestä parhaasta virustentorjuntaohjelmasta Windows-tietokoneesi suojaamiseksi sekä lyhyen huomautuksen siitä, mikä tekee jokaisesta ainutlaatuisen. Napsauta kunkin ohjelman vastaavaa linkkiä saadaksesi lisätietoja ohjelmistosta.

5 parasta virustentorjuntaohjelmaa

1. Malwarebytes Anti-Malware + Anti-Exploit

Pari ohjelmaa, jotka estävät haittaohjelmat ja haittaohjelmien varkain asennuksen tietokoneellesi, joten ei-toivottuja ohjelmistoja ei voida asentaa ilman sinun tietosi.

2. Bitdefender Antivirus Plus

Siellä on yksi parhaimmista virustentorjuntatasoista kaikista virustentorjuntaohjelmista ja siinä on automaattisen ohjauksen toiminnot kyberturvallisuuden ajamiseksi häiritsemättä sinua valintaikkunoilla ja ponnahdusikkunoilla.

3. Kaspersky Anti-Virus

Voit palauttaa haitallisen toiminnan, jos se on vaikuttanut tietokoneeseesi, ja siinä on gamer-tila keskeytymätöntä pelaamista varten.

4. avast! Pro Antivirus

Tarjoaa hiekkalaatikkotyökalun epäilyttävien tiedostojen ajamiseksi turvallisessa ja eristetyssä ympäristössä, joka ei vahingoita tietokonettasi, ja tallentaa salasanasi, joten sinun tarvitsee vain muistaa yksi.

5. Symantec Norton Security

Tarjoaa perheen turvallisuusominaisuudet turvalliseen selaamiseen (saatavana vain Norton Security Premiumissa) ja voit hallita kaikkien laitteidesi suojausta verkkoportaalin kautta.

Yhteenveto

Jos tietokoneellasi ei ole virustentorjunta- tai Internet-tietoturvaohjelmistoa, suosittelemme asentamaan vähintään yhden A / V-ohjelman, joka tunnistaa ja poistaa online-uhat. Koska kaikki yllä olevat apuohjelmat hoitavat työn, voit lukea ohjelmistojen kuvaukset ja valita tarpeisiisi parhaiten sopivan.

Päivitetty: lokakuu 12, 2016