Etusivu : tiedostotyypit : XSD-tiedosto

.XSD Tiedostopääte

TiedostotyyppiXML-skeeman määritelmä

KehittäjäN / A
Suosio
3.9 (81 Äänet)
KategoriaKehittäjien tiedostot
muodostuuXML

Mikä on XSD-tiedosto?

XSD-tiedosto on tiedosto, jota käytetään määrittämään, mitkä elementit ja määritteet voivat näkyä tiedostossa XML asiakirja. Se määrittelee myös elementtien suhteen ja mitä tietoja niihin voidaan tallentaa. XSD-tiedostot kirjoitetaan W3C XML Schema -kielellä.

Lisätietoja

Näyttökuva .xsd-tiedostosta Microsoft XML Notepad 2007: ssä

XSD-tiedosto on auki Microsoft XML Notepad 2007: ssä

XSD-tiedostot tallentavat sisällön tekstinä XML-muodossa, mikä tarkoittaa, että tiedostot voidaan avata ja tarkastella missä tahansa tekstieditorissa ja lukuisissa muissa ohjelmissa. Jos kuitenkin haluat muokata XSD-tiedostoa, käytä XML-editoria, kuten Microsoft XML Notepad, Bare Bones BBEdit tai SyncRO Soft oXygen XML Editor.

HUOMAUTUS: XSD-tiedostoja voidaan käyttää vaihtoehtona Document Type Definition (.DTD) tiedostot XML-skeemojen määrittelemiseksi.

Ohjelmat, jotka avaavat XSD-tiedostoja
Päivitetty 11 / 29 / 2017

Tietoja XSD-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .xsd-pääteinen tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut XML Schema Definition -tiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen sekä Mac-, Windows- ja Linux-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme vain tietoja testatuista ja vahvistamista tiedostomuotoista.