Etusivu : tiedostotyypit : XLW-tiedosto

.XLW Tiedostopääte

2 tiedostotyyppiä käyttää .xlw tiedostopääte.

Tiedostotyyppi 1Excel-työkirja

KehittäjäMicrosoft
Suosio
2.0 (1 Äänestää)
KategoriaData Files
muodostuuBinaarinen

Mikä on XLW-tiedosto?

Työkirja, jonka on luonut Microsoft Excel -versio 4, a taulukkolaskentaohjelma ohjelmoida; tallentaa verkon solut riveissä ja sarakkeissa; voi sisältää numeroita, tekstiä, kaavioita ja muotoilua; samanlainen kuin a . XLS tiedosto.

Lisätietoja

Excel 4 -työkirjat tallentavat vain laskentataulukoita, kaavio- ja makrotaulukoita. Ne on muotoiltu eri tavalla kuin Excel-työtilatiedostot, jotka muut Excel-versiot tallentavat ja käyttävät myös .xlw-laajennusta.

Ohjelmat, jotka avaavat XLW-tiedostoja
Päivitetty 3 / 5 / 2010

Tiedostotyyppi 2Excel-työtilan tiedosto

KehittäjäMicrosoft
Suosio
1.8 (5 Äänet)
KategoriaMuut tiedostot
muodostuuBinaarinen

.XLW-tiedostoyhdistelmä 2

Työtilatiedosto, jonka on luonut Microsoft Excel, ohjelma, jota käytetään luomiseen taulukkolaskenta; sisältää yhden tai useamman työkirjan näytön sijainnit sekä viitteet työkirjatiedostoihin; käytetään asettelun palauttamiseen, kun työskentelet samanaikaisesti useiden työkirjojen kanssa.

Lisätietoja

Kun XLW-tiedostot avataan, Excel palauttaa työkirjat takaisin tallennettuihin sijainteihin ruudulla.

HUOMAUTUS: XLW-tiedostot eivät sisällä työkirjan datatiedostoja. He tallentavat vain työkirjojen asettelun ruudulle. Sinulla on oltava kaikki työkirjatiedostot käytettävissä, jotta XLW-tiedosto voidaan avata uudelleen oikein.

Ohjelmat, jotka avaavat XLW-tiedostoja
Päivitetty 5 / 6 / 2010

Tietoja XLW-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .xlw-pääteinen tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on tutkinut ja vahvistanut kaikki tällä sivulla luetellut tiedostotyypit, tiedostomuotojen kuvaukset ja ohjelmistot. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme tietoja vain testatuista ja vahvistamistamme tiedostomuotoista.