Etusivu : tiedostotyypit : XLTX-tiedosto

.XLTX Tiedostopääte

TiedostotyyppiExcel Avaa XML-laskentataulukkomalli

KehittäjäMicrosoft
Suosio
3.3 (13 Äänet)
KategoriaLaskentataulukotiedostot
muodostuuVetoketju

Mikä on XLTX-tiedosto?

XLTX-tiedosto on Microsoft Excelin luoma malli, jota käytetään luomiseen taulukkolaskenta. Se sisältää oletusasetukset ja asettelutiedot, joita käytetään luomiseen .XLSX tiedostot. XLTX-tiedostoilla voidaan luoda useita laskentataulukoita, joilla on yhteinen muotoilu ja ominaisuudet.

Lisätietoja

Näyttökuva .xltx-tiedostosta Microsoft Excel 2016: ssa

XLTX-tiedosto avataan Microsoft Excel 2016: ssa

XLTX-tiedostot on pakattu Excelin avulla, joten voit luoda asiakirjoja, kuten varastoja, budjetin suunnittelijoita, kalentereita ja laskuja malleista, joissa on ennalta määritelty muotoilu. Voit myös luoda omia malleja tarpeidesi mukaisten työkirjojen tai laskentataulukoiden jäljentämiseen.

XLTX-tiedostot tallennetaan avoimen XML-tiedostomuodon perusteella, joka otettiin käyttöön Microsoft Office 2007: n kanssa. Ne korvaavat .XLT tiedostot, jotka on tallennettu binaarimuodossa. XLTX-tiedostot voidaan avata Excel 2007: llä tai uudemmalla tai Excelin aiemmilla versioilla Open XML -komponenttien tuella.

Excel on eniten käytetty taulukkolaskentaohjelma maailmassa. Se tulee jokaisen Microsoft Office -sarjan version kanssa, ja sitä käytetään koti-, akateemisessa ja yritysympäristössä.

Ohjelmat, jotka avaavat XLTX-tiedostoja
Päivitetty 1 / 11 / 2017

Tietoja XLTX-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on tiedosto .xltx-pääteellä ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut Excel Open XML Spreadsheet Template -tiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen sekä Mac- ja Windows-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme vain tietoja testatuista ja vahvistamista tiedostomuotoista.