Etusivu : tiedostotyypit : XLB-tiedosto

.XLB Tiedostopääte

Tiedostotyyppi 1Excel-työkalurivitiedosto

KehittäjäMicrosoft
Suosio
3.0 (6 Äänet)
KategoriaAsetustiedostot
muodostuuBinaarinen

Mikä on XLB-tiedosto?

Tallentaa käyttäjän mukautetut asetukset Työkalurivit (tunnetaan myös nimellä komentopalkit) luotu Microsoft Excelissä; työkalurivin asetuksia voidaan muokata Excelissä valitsemalla Näytä-valikosta "Työkalurivit"; XLB-tiedosto tallentaa nämä mukautetut asetukset, mukaan lukien mitkä työkalurivit ovat näkyvissä, missä ne sijaitsevat ja mitkä vaihtoehdot ovat käytettävissä kullakin työkalurivillä.

Lisätietoja

XLB-tiedostot ja sallivat saman työkaluriviasetuksen siirtämisen tietokoneesta toiseen tai usean käyttäjän käyttämään sitä. Ne tallennetaan yleensä [käyttäjänimi] \ Application Data \ Microsoft \ Excel -kansioon.

Ohjelmat, jotka avaavat XLB-tiedostoja
Päivitetty 3 / 14 / 2007

Tiedostotyyppi 2OpenOffice.org-moduulin tietotiedosto

Kehittäjäoraakkeli
Suosio
2.0 (1 Äänestää)
KategoriaAsetustiedostot
muodostuuXML

.XLB-tiedostoyhdistelmä 2

Oraclen kehittämä ilmainen tuottavuuspaketti OpenOffice.org käyttää tiedostoa. sisältää tietoja komponenttikirjastosta tai makrosta, joka on kirjoitettu OpenOffice.org Basic -kielellä ja tallennettu .XBA tiedosto.

Lisätietoja

XLB-tiedostoja käytetään muiden kirjastotiedostojen kanssa moduulien lataamiseen. Ne tallennetaan XML-muotoilulla ja käyttävät nimiä script.xlb että dialogi. xlb.

HUOMAUTUS: OpenOffice.org korvattiin Apache OpenOffice: lla vuonna 2012.

Ohjelmat, jotka avaavat XLB-tiedostoja
Päivitetty 3 / 18 / 2014

Tietoja XLB-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .xlb-pääteinen tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on tutkinut ja vahvistanut kaikki tällä sivulla luetellut tiedostotyypit, tiedostomuotojen kuvaukset ja ohjelmistot. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme tietoja vain testatuista ja vahvistamistamme tiedostomuotoista.