Etusivu : tiedostotyypit : WTV-tiedosto

.WTV Tiedostopääte

TiedostotyyppiWindowsin tallennettu TV-ohjelmatiedosto

KehittäjäMicrosoft
Suosio
3.2 (13 Äänet)
KategoriaVideotiedostot
muodostuuBinaarinen

Mikä on WTV-tiedosto?

Windows Media Centerin tallentama videotiedosto, ohjelma, jota käytetään multimediasisällön toistamiseen ja TV-ohjelmien nauhoittamiseen; koodaa videota MPEG-2-pakkauksella ja ääntä MPEG-1 Layer II- tai Dolby Digital AC-3 -pakkauksella; voi sisältää myös kuvailevaa metadata ja digitaalisten oikeuksien hallinta (DRM) tiedot.

Lisätietoja

Stream Buffer Engine (SBE) luo WTV-tiedostot, kun Windows Media Center tallentaa televisio-ohjelman. Ne on tallennettu \ Käyttäjät \ julkinen \ Tallennettu TV \ hakemisto oletuksena. Tallennetut ohjelmat voidaan avata ja toistaa Windows Media Centerissä.

WTV-tiedostomuoto korvasi edellisen .DVR-MS tiedostomuoto Windows Media Centerin Windows 7 -versiossa. WTV-tiedostot voidaan muuntaa takaisin DVR-MS-tiedostoiksi napsauttamalla niitä hiiren kakkospainikkeella Windows Media Centerissä ja valitsemalla "Muunna .dvr-ms-muotoon" -vaihtoehto.

WTV-tiedostoja avaavat ohjelmat
Päivitetty 12 / 17 / 2015

Tietoja WTV-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .wtv-pääteinen tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut Windows Recorded TV Show -tiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen sekä Mac-, Windows- ja Linux-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme tietoja vain testatuista ja vahvistamistamme tiedostomuotoista.