Etusivu : tiedostotyypit : WMF-tiedosto

.WMF Tiedostopääte

Tiedostotyyppi 1Windows-metatiedosto

KehittäjäMicrosoft
Suosio
3.6 (38 Äänet)
KategoriaVektorikuvatiedostot
muodostuuBinaarinen

Mikä on WMF-tiedosto?

Microsoftin oma Windows-graafinen muoto; sisältää sarjan piirustustoimintoja, mukaan lukien komentoja viivojen, ympyröiden ja suorakulmioiden piirtämiseen voi myös sisältää bittikartan piirtotoimintoja; käytetään pääasiassa vektorikuvat, mutta voi myös sisältää rasterigrafiikka.

Lisätietoja

WMF-tiedostot ilmestyivät alun perin vuonna 1988 julkaisemalla Windows 2.0. Myöhemmin Microsoft julkaisi WMF-tiedostomuodomäärityksen Windows 3.1 -julkaisun kanssa vuonna 1992 ja julkaisi sitten seuraavan eritelmän vuonna 2006.

WMF-tiedostot on suurelta osin korvattu tavallisemmilla muodoilla, kuten . JPG että . Gif kuvia. WMF-muotoa tukevat edelleen erilaiset ohjelmat, mukaan lukien Microsoftin Windows Photo Viewer, joka sisältyy Windows 7: een.

Ohjelmat, jotka avaavat WMF-tiedostoja
Päivitetty 2 / 7 / 2019

Tiedostotyyppi 2Widelands-karttatiedosto

KehittäjäWidelands-kehitystiimi
Suosio
2.1 (7 Äänet)
KategoriaPelitiedostot
muodostuuBinaarinen

.WMF-tiedostoyhdistelmä 2

Widelandsin käyttämä karttatiedosto, strategiapeli, jossa pelaajat hallitsevat heimoja ja rakentavat siirtokuntia; sisältää pelikartan, joka sisältää kartan koon, maaston, alkuperäiset resurssit ja heimon lähtöpaikat; voidaan käyttää mukautettujen karttojen luomiseen.

Ohjelmat, jotka avaavat WMF-tiedostoja
Windows
Widelands
unikko
Widelands
Linux
Widelands
Päivitetty 4 / 2 / 2010

Tietoja WMF-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .wmf-jälkiliitteellä varustettu tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on tutkinut ja vahvistanut kaikki tällä sivulla luetellut tiedostotyypit, tiedostomuotojen kuvaukset ja ohjelmistot. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme tietoja vain testatuista ja vahvistamistamme tiedostomuotoista.