Etusivu : tiedostotyypit : TS4SCRIPT-tiedosto

.TS4SCRIPT Tiedostopääte

TiedostotyyppiThe Sims 4 -sarjan arkisto

KehittäjäN / A
Suosio
4.5 (11 Äänet)
KategoriaPelitiedostot
muodostuuN / A

Mikä on TS4SCRIPT-tiedosto?

TS4SCRIPT-tiedosto on arkisto, jota The Sims 4 käyttää, elämän simulointivideopeli. Se sisältää .PY komentosarja, jota käytetään tyypillisesti animaatioiden, vuorovaikutusten ja valikoiden lisäämiseen tai korvaamiseen pelissä. TS4SCRIPT-tiedostoja käytetään usein .PAKETTI tiedostoja.

Lisätietoja

Todennäköisesti et löydä TS4SCRIPT-tiedostoa, ellet halua muokata peliä pelin muokkaamalla pelitiedostoja tai asentamalla TS4SCRIPT-tiedostoja. Jos haluat käyttää TS4SCRIPT-tiedostoja The Sims 4: ssä, sinun on ensin otettava käyttöön mukautettu sisältö ja modit valitsemalla Peliasetukset-valikosta "Muu" ja valitsemalla "Ota mukautettu sisältö ja modit käyttöön" -ruutu. Sitten sinun on luotava "Mods" -kansio, sijoitettava TS4SCRIPT-tiedostosi ja muut siihen liittyvät tiedostot kansioon ja siirrettävä kansio seuraavaan hakemistoon:

Asiakirjat / elektroninen taide / The Sims 4

Koska TS4SCRIPT-arkistot pakataan Zip-pakkauksella, voit käyttää sisällön purkamiseen arkistosta Zip-pakkauksen purkuohjelmia, kuten Corel WinZip, WinRAR, 7-Zip tai Apple Archive Utility. Jos haluat muokata TS4SCRIPT-arkistoa, nimeä se uudelleen .ts4script tiedostopääte zip, purkaa arkisto, muokkaa sisältämiä tiedostoja, pakkaa arkisto a .ZIP tiedosto ja nimeä sitten uudelleen zip tiedostopääte .ts4script.

Ohjelmat, jotka avaavat TS4SCRIPT-tiedostoja
Päivitetty 6 / 13 / 2018

Tietoja TS4SCRIPT-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on tiedosto. * .Ts4script-jälkiliitteellä ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut The Sims 4 Script Archive -tiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen sekä Mac- ja Windows-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme vain tietoja testatuista ja vahvistamista tiedostomuotoista.