Etusivu : tiedostotyypit : STY-tiedosto

.STY Tiedostopääte

Tiedostotyyppi 1Yamaha / Korg-näppäimistötyyli

KehittäjäN / A
Suosio
4.3 (81 Äänet)
KategoriaÄänitiedostot
muodostuuN / A

Mikä on STY-tiedosto?

Yamaha- tai Korg-syntetisaattorilla luotu musiikkityyli; sisältää tyypillisesti musiikkirytmin, joka sisältää useita instrumentteja; voidaan tallentaa levylle ja ladata yhteensopiviin näppäimistöihin.

Lisätietoja

HUOMAUTUS: Yamaha ja Korg tallentavat STY-tiedostoja eri muodoissa, mikä tarkoittaa, että ne eivät ole alustojen välisiä. Yamaha-tyylejä voidaan käyttää vain Yamahan näppäimistöissä ja Korg-tyylejä vain Korg-näppäimistöissä. Yamaha-tyylejä voidaan muokata Style Fixer -sovelluksella, kun taas Korg-tyylejä voidaan muokata GNIStyle-ohjelmalla.

Ohjelmat, jotka avaavat STY-tiedostoja
Windows
Fixer-tyyli (Yamahan tyylit)
GNIStyle (Korg-tyylit)
One Man Band Originals
One Man Band Essentials
Siirrä Yamaha- tai Korg-näppäimistölle
unikko
One Man Band Essentials
Siirrä Yamaha- tai Korg-näppäimistölle
Päivitetty 8 / 21 / 2009

Tiedostotyyppi 2LaTeX-tyyli

KehittäjäN / A
Suosio
3.9 (42 Äänet)
KategoriaTekstitiedostot
muodostuuteksti

.STY-tiedostoyhdistelmä 2

LaTeX (.TEX or .LTX) asiakirja; määrittelee viivatyylit, tunnisteet, kaavojen kohdistamisen ja muut tiedot; tallennetaan tekstimuodossa, jossa määritelmät alkavat vinoviivalla (\) ja kommentit prosenttimerkillä (%).

Lisätietoja

LaTeX-tyylitiedostoihin viitataan usein LaTeX-asiakirjoissa.

Ohjelmat, jotka avaavat STY-tiedostoja
Päivitetty 5 / 1 / 2012

Tiedostotyyppi 3Band-in-a-Box-tyylitiedosto

KehittäjäPG-musiikki
Suosio
3.9 (15 Äänet)
KategoriaÄänitiedostot
muodostuuN / A

.STY-tiedostoyhdistelmä 3

Band-in-a-Boxin (BiaB) käyttämä musiikkityylitiedosto, joka luo automaattisesti koko bändin säestykset; sisältää soittotyylin, kuten Jazz, Rock, Hip-Hop tai Country; käytetään tyyliteltyjen äänien tuottamiseen tietylle musiikkilajille.

Lisätietoja

BiaB-tyylit voivat olla MIDI tai he voivat käyttää todellisia instrumentteja ja rumpuja, nimeltään RealStyles. RealStyles käyttää todellisia muusikoiden äänitteitä ääninäytteissä.

STY-tiedostot toimivat laajennuksina Band-in-a-Box-ohjelmistolle. Ohjelmiston asennus sisältää tyypillisesti monia erilaisia ​​tyylejä. Muita tyylejä voi ostaa ja ladata PG Music Band-in-a-Box -sivustolta.

Ohjelmat, jotka avaavat STY-tiedostoja
Päivitetty 2 / 3 / 2012

Tiedostotyyppi 4Aegisub-tekstitystiedosto

Kehittäjäaegisub
Suosio
3.4 (7 Äänet)
KategoriaAsetustiedostot
muodostuuteksti

.STY-tiedostoyhdistelmä 4

Tiedoston on luonut Aegisub, a poikkipinta tekstityseditori; tallennetaan pelkkänä tekstimuotona ja tallentaa yhden tai useamman tyylin kirjasinominaisuudet alaotsikkoluokkaan; sisältää kirjasintyypin, värit, tehosteet ja marginaalit; käytetään ohjelmassa luotujen fonttien tallentamiseen ja lataamiseen.

Lisätietoja

Aegisub-tyylejä hallitaan Tyylien hallinta -ikkunasta, johon pääsee valitsemalla Tekstitys → Tyylien hallinta ... sovellusvalikosta. STY-tiedostot tallennetaan automaattisesti, eikä käyttäjä pääse niihin suoraan.

Aegisubin Windows-versio tallentaa STY-tiedostot seuraavaan hakemistoon: [käyttäjä] \ AppData \ Roaming \ Aegisub \ catalog \. Mac-versio tallentaa tähän hakemistoon: [käyttäjä] / kirjasto / sovellustuki / Aegisub / luettelo /.

Ohjelmat, jotka avaavat STY-tiedostoja
Windows
aegisub
unikko
aegisub
Linux
aegisub
Päivitetty 5 / 18 / 2011

Tiedostotyyppi 5NewsMaker Story File

KehittäjäEyePower-pelit
Suosio
2.8 (5 Äänet)
KategoriaData Files
muodostuuXML

.STY-tiedostoyhdistelmä 5

NewsMakerin luoma tiedosto, sovellus, jonka avulla opiskelijat voivat luoda uutisia; tallennetaan XML-muodossa ja sisältää tarinan kirjoitetun tekstin; johon viitataan NewsMaker-projektissa (.NMP tiedosto).

Lisätietoja

NewsMaker-projektit voivat sisältää yhden tai useampia tarinoita, joista kukin on tallennettu erilliseen STY-tiedostoon. Käyttäjät eivät avaa STY-tiedostoja suoraan, koska ne tallennetaan oletusarvoisesti NewsMaker-projektihakemistoon, ja niihin pääsee käsiksi ohjelmiston avatusta projektista.

HUOMAUTUS: EyePower Games NewsMakeria ei enää kehitetä.

Ohjelmat, jotka avaavat STY-tiedostoja
Windows
EyePower Games NewsMaker
unikko
EyePower Games NewsMaker
Päivitetty 5 / 8 / 2017

Tietoja STY-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .sty-pääteinen tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on tutkinut ja vahvistanut kaikki tällä sivulla luetellut tiedostotyypit, tiedostomuotojen kuvaukset ja ohjelmistot. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme tietoja vain testatuista ja vahvistamistamme tiedostomuotoista.