Etusivu : tiedostotyypit : SSC-tiedosto

.SSC Tiedostopääte

Tiedostotyyppi 1StepMania-laulutiedosto

KehittäjäStepMania
Suosio
3.6 (5 Äänet)
KategoriaPelitiedostot
muodostuuN / A

Mikä on SSC-tiedosto?

3D-grafiikan tanssi- ja rytmipeli StepManian käyttämä laulutiedosto; sisältää kappaletiedot, kuten otsikon, artistin ja tyylilajin; sisältää viitteet musiikki- ja kuvatiedostoihin; käytetään pumpun, tanssin, biitin ja kitaran kappaleisiin.

Lisätietoja

SSC-tiedostoissa on useita rivejä, joiden alussa on "#" ja jota seuraa tietty tunniste. Esimerkkejä tunnisteista ovat TITLE, SUBTITLE, ARTIST, TAUSTA, MUSIC ja BPMS. Tunnisteiden jälkeen seuraa arvo, kuten numero tai teksti. SSC-tiedostoissa on VERSION-tunniste, joka ilmoittaa, mihin versioon se luotiin yhteensopivuuden ylläpitämiseksi muutosten tapahtuessa.

HUOMAUTUS: SSC-tiedostotunniste korvasi tiedoston .SM tiedostopääte.

Ohjelmat, jotka avaavat SSC-tiedostoja
Windows
StepMania
NuoliPyörre
unikko
StepMania
Linux
StepMania
Päivitetty 10 / 9 / 2017

Tiedostotyyppi 2Stellarium-skripti

KehittäjäStellarium-tiimi
Suosio
3.0 (5 Äänet)
KategoriaMuut tiedostot
muodostuuteksti

.SSC-tiedostoyhdistelmä 2

Skripti, jota Stellarium käyttää, avoimen lähdekoodin, alustojen välinen taivaankatseluohjelma; sisältää Stellarium-moottorille kirjoitetun koodin; voidaan käyttää taivaan selaamiseen, tähtikuvioiden näyttämiseen, kiinnostavien alueiden tutkimiseen tai mukautettujen näytönsäästäjien käyttöönottoon.

Lisätietoja

Stellarium-komentosarjat voidaan suorittaa napsauttamalla sovelluksen Kokoonpano-valintaikkunaa, valitsemalla komentosarja Komentosarjat-välilehdeltä ja napsauttamalla toistopainiketta. Jos haluat kirjoittaa SSC-komentosarjan, tutustu API Stellarium-asiakirjoista. Valmiit komentosarjat tulisi sijoittaa \ skriptit \ Stellarium-asennuksen hakemisto.

Ohjelmat, jotka avaavat SSC-tiedostoja
Windows
Stellarium
unikko
Stellarium
Linux
Stellarium
Päivitetty 8 / 9 / 2010

Tiedostotyyppi 3Celestia aurinkokunnan luettelotiedosto

KehittäjäCelestian kehitystiimi
Suosio
2.4 (5 Äänet)
KategoriaData Files
muodostuuteksti

.SSC-tiedostoyhdistelmä 3

Celestian käyttämä tiedosto, 3D-universumin visualisointiohjelma; tallentaa asennus- ja alustusparametrit aurinkokunnan lataamista varten; määrittelee planeetat, kuut ja muut avaruusyksiköt; voidaan käyttää Celestia-lisäosien määrittelemiseen.

Lisätietoja

Celestia lataa kaikki käytettävissä olevat SSC-tiedostot ohjelman käynnistyessä. Siksi, jos lisäät tai muokkaat SSC-tiedostoa, sinun on käynnistettävä ohjelma uudelleen, jotta muutokset latautuvat. SSC-tiedostot on sijoitettava \ extrat \ hakemisto niiden tunnistamiseksi ja lataamiseksi.

SSC-tiedostot tallennetaan pelkkänä tekstimuodossa, ja niitä voidaan luoda tai muokata millä tahansa tekstieditorilla.

Ohjelmat, jotka avaavat SSC-tiedostoja
Päivitetty 6 / 30 / 2011

Tiedostotyyppi 4SourceSafe-tilatiedosto

KehittäjäMicrosoft
Suosio
2.0 (2 Äänet)
KategoriaKehittäjien tiedostot
muodostuuN / A

.SSC-tiedostoyhdistelmä 4

Tilatiedosto, jota Microsoft SourceSafe käyttää lähteen hallintaan, joka seuraa tiedostojen muokkauksia ja muutoksia; käytetään yleisesti liike-elämän asetuksissa, joissa useat ihmiset voivat muokata tiedostoja; varmistaa, että kutakin tiedostoa muokkaa vain yksi henkilö kerrallaan.

Ohjelmat, jotka avaavat SSC-tiedostoja
Päivitetty 12 / 4 / 2007

Tietoja SSC-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .ssc-pääteinen tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on tutkinut ja vahvistanut kaikki tällä sivulla luetellut tiedostotyypit, tiedostomuotojen kuvaukset ja ohjelmistot. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme tietoja vain testatuista ja vahvistamistamme tiedostomuotoista.