Etusivu : tiedostotyypit : SRT-tiedosto

.SRT Tiedostopääte

TiedostotyyppiSubRip Tekstitystiedosto

KehittäjäN / A
Suosio
3.9 (657 Äänet)
KategoriaVideotiedostot
muodostuuteksti

Mikä on SRT-tiedosto?

SRT-tiedosto on SubRip-tiedostomuodossa tallennettu tekstitystiedosto. Sitä tukevat useat videoformaatit, kuten DivX ja DVD, ja niitä käyttävät erilaiset videotoisto-ohjelmat. SRT-tiedostot sisältävät tekstitystiedot, jotka sisältävät järjestyksellisen määrän tekstityksiä, aloitus- ja lopetusaikakoodin, tekstitystekstin.

Lisätietoja

SRT-tiedostoissa käytetty aikakoodimuoto on tuntia, minuuttia, sekuntia ja millisekuntia, joka näyttää tältä: HH: MM: SS, MIL. Tekstityksen näyttökoordinaatit voivat näkyä lopetusaikakoodin jälkeen. Jos näytön koordinaatteja ei ole, tekstitys on oletuksena näytön alareunan keskikohta.

HUOMAUTUS: SRT-tiedostot ovat tekstitiedostoja, joita käytetään videotoistossa. Siksi ne eivät sisällä videotietoja.

Yleiset SRT-tiedostonimet

[moviename] .eng.srt - Tekstitystiedostot nimetään usein tekstityskielen mukaan. Tässä tapauksessa tämä on SRT-tiedosto englanninkielisillä tekstityksillä. SRT-tiedosto, jolla on tekstitys muulla kielellä, kuten saksalla, näkyy muodossa moviename.ger.srt saksankielisille tekstityksille.

SRT-tiedostoja avaavat ohjelmat
Päivitetty 7 / 14 / 2016

Tietoja SRT-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä tiedosto on .srt-pääte ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut SubRip Subtitle -tiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen sekä Mac-, Windows-, Linux-, Android- ja iOS-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme tietoja vain testatuista ja vahvistamistamme tiedostomuotoista.