Etusivu : tiedostotyypit : SPD-tiedosto

.SPD Tiedostopääte

Tiedostotyyppi 1S Huomautustiedosto

KehittäjäSamsung
Suosio
3.7 (15 Äänet)
KategoriaPakatut tiedostot
muodostuuVetoketju

Mikä on SPD-tiedosto?

SPD-tiedosto on muistiinpano, jonka on luonut S Note, kehittynyt muistiinpanosovellus, jonka Samsung on kehittänyt käytettäväksi Samsungin mobiililaitteiden, kuten Galaxy S ja Galaxy Note, kanssa. Se sisältää muistiinpanon, joka voi sisältää kirjoitettua tai käsin kirjoitettua tekstiä, piirustuksia, kaavioita, ääntä ja kuvia. SPD-tiedostot korvattu SNB tiedostoja.

Lisätietoja

S Note: lla luotuja muistiinpanoja voidaan viedä useisiin muotoihin, kuten SPD, JPEG, pelkkää tekstiä ja PDF-tiedostoja. Muistiinpanoja voi myös olla synkronoitu useilla laitteilla, joilla on Samsung-tili.

Voit avata SPD-tiedostoja laitteellasi asennetun S Note -ominaisuuden avulla. Voit myös avata SPD-tiedostoja tietokoneellasi korvaamalla ".spd" -laajennuksen ".zip": llä luodaksesi .ZIP tiedosto. Sen jälkeen voit purkaa sisällön Zip-pakkauksen purkuohjelmalla, kuten Corel WinZip tai Apple Archive Utility. SPD-tiedostoon tallennetut tiedostot sisältävät .SIVU, . BINja .MITÄ.

HUOMAUTUS: SPD-tiedostot voidaan suojata 128-bittisellä koodauksella, jos ne on lukittu salasanalla. Kadonneen salasanan palauttaminen SPD-tiedostolle ei ole mahdollista.

Ohjelmat, jotka avaavat SPD-tiedostoja
Windows
Samsung S Note
Android
Samsung S Note
Päivitetty 9 / 14 / 2018

Tiedostotyyppi 2Lomake · Z Suspended Render File

KehittäjäAutoDesSys
Suosio
3.4 (57 Äänet)
KategoriaMuut tiedostot
muodostuuN / A

.SPD-tiedostoyhdistelmä 2

Tiedosto, jonka on luonut muoto · Z, 3D-mallinnussovellus, jota käytetään usein rakennusten ja rakennustyömaiden mallien luomiseen; tallentaa kohtauksen renderointityön tilan ja luodaan, kun käyttäjä keskeyttää renderointityön ja tallentaa edistymisen.

Lisätietoja

SPD-tiedostoja käytetään työn jatkamiseen myöhemmin, mikä on hyödyllistä fotorealistisissa renderöinnissä tai muissa renderoinnissa, jotka vievät paljon käsittelyaikaa.

Ohjelmat, jotka avaavat SPD-tiedostoja
Päivitetty 2 / 20 / 2012

Tiedostotyyppi 3Suljettu Acrobat-asiakirja

Kehittäjäoraakkeli
Suosio
3.0 (8 Äänet)
KategoriaKoodatut tiedostot
muodostuuN / A

.SPD-tiedostoyhdistelmä 3

Acrobat-asiakirja, joka on sinetöity (tai lukittu) SealedMedia Sealer -sovelluksella; sen voivat avata vain käyttäjät, joilla on riittävät käyttöoikeudet; käyttäjän valtuutusoikeudet tallennetaan lisenssipalvelimeen, joka myös seuraa asiakirjan käyttöä.

Lisätietoja

HUOMAUTUS: Voit tarkastella SPD-tiedostoa avaamalla asiakirjan ensin Oracle SealedMedia Unsealer -sovelluksella ja avaamalla sitten suljetun tiedoston Adobe Acrobatissa.

Ohjelmat, jotka avaavat SPD-tiedostoja
Windows
Oracle SealedMedia Unsealer
unikko
Oracle SealedMedia Unsealer
Päivitetty 6 / 16 / 2009

Tiedostotyyppi 4Mukautettu SPSS-valintaikkuna

KehittäjäIBM
Suosio
2.4 (5 Äänet)
KategoriaLaajennustiedostot
muodostuuBinaarinen

.SPD-tiedostoyhdistelmä 4

SPSS: n luoma tiedosto, sovellus, jota käytetään tilastolliseen analyysiin; tallentaa mukautetun valintaikkunan, joka on käyttäjän luoma mukautettu käyttöliittymäkomponentti; avulla tilastotieteilijät voivat kehittää omia syöttölomakkeita mukautettuja tilastotoimintoja varten.

Lisätietoja

Mukautetut valintaikkunat voidaan luoda Custom Dialog Builder -ikkunassa, joka voidaan avata valitsemalla Apuohjelmat → Mukautetut valintaikkunat → Mukautettu valintaikkunoiden rakennustyökalu sovellusvalikosta. Dialogeja voi esikatsella tässä ikkunassa valitsemalla Tiedosto → Esikatselu-valintaikkuna ....

Ennen kuin käytät mukautettua valintaikkunaa SPSS: n kanssa, sinun on ensin asennettava se valitsemalla Tiedosto → Asenna Mukautetun valintaikkunan rakennustyökalussa. SPSS-sovelluksen päävalikko sisältää nyt uuden valintaikkunan sijainnilla, jonka määritit käyttämällä Muokkaa → Valikon sijainti vaihtoehto Mukautetun valintaikkunan rakentaja -ikkunasta.

Ohjelmat, jotka avaavat SPD-tiedostoja
Windows
IBM SPSS
unikko
IBM SPSS
Linux
IBM SPSS
Päivitetty 6 / 23 / 2011

Tietoja SPD-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on tiedosto. * .Spd-jälkiliitteellä ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on tutkinut ja vahvistanut kaikki tällä sivulla luetellut tiedostotyypit, tiedostomuotojen kuvaukset ja ohjelmistot. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme tietoja vain testatuista ja vahvistamistamme tiedostomuotoista.