Etusivu : tiedostotyypit : SMG-tiedosto

.SMG Tiedostopääte

TiedostotyyppiSolidWorks Composer -tiedosto

KehittäjäDassault Systemes
Suosio
2.8 (5 Äänet)
KategoriaCAD-tiedostot
muodostuuN / A

Mikä on SMG-tiedosto?

SMG-tiedosto on 3D CAD SolidWorks Composer -tiedostomuodossa tallennettu malli. Se sisältää 3D-kokoonpanon, joka voi sisältää yhden tai useampia osia tai osakokoonpanoja. SMG-tiedostot tallentavat myös asiakirjan ominaisuuksia, jotka sisältävät tietoja kokoonpanon koordinaatistoista ja tekstuureista.

Lisätietoja

SolidWorks Composer on tekninen dokumentointiohjelma, jota käytetään välittämään tietoa tuotteesta 3D-tuotesuunnitteludatan avulla. SMG-tiedostot luodaan 3D CAD -malleista, jotka on suunniteltu SolidWorksissa. Tiedostot viedään SolidWorksista ja tuodaan sitten SolidWorks Composeriin, jotta luodaan 3D CAD -mallien tekninen dokumentaatio.

Avaa SMG-tiedosto SolidWorks Composerissa valitsemalla Tiedosto → Avaa, valitse SMG-tiedosto ja napsauta avoin.

Luo SMG-tiedosto SolidWorksissa valitsemalla Tiedosto → Tallenna nimellä, valitse SolidWorks Composer (* .smg) mistä Tallennusmuoto avattavasta valikosta ja napsauta Säästä.

Ohjelmat, jotka avaavat SMG-tiedostoja
Päivitetty 9 / 27 / 2018

Tietoja SMG-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä tiedosto on .smg-pääte ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut SolidWorks Composer -tiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen ja Windows-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme vain tietoja testatuista ja vahvistamista tiedostomuotoista.