Etusivu : tiedostotyypit : PPTM-tiedosto

.PPTM Tiedostopääte

TiedostotyyppiPowerPoint Open XML Macro-Enabled -esitys

KehittäjäMicrosoft
Suosio
3.3 (41 Äänet)
KategoriaData Files
muodostuuVetoketju

Mikä on PPTM-tiedosto?

Makroja tukeva esitys, jonka on luonut Microsoft PowerPoint, ohjelma, jota käytetään esitysten ja diaesitysten luomiseen; sisältää kokoelman dioja, mukaan lukien niiden teksti, asettelu, kuvat ja upotetut makrot; käytetään yleisesti liike-, markkinointi- ja akateemisten esitysmateriaalien tallentamiseen.

Lisätietoja

Toisin kuin .PTTX tiedostot, PPTM-tiedostot voivat suorittaa upotettuja makroja. Vaikka PPTX-tiedosto sisältää makroja, PowerPoint ei salli käyttäjien käyttää niitä. Ne on ensin tallennettava PPTM-tiedostona, ja sitten makrot voidaan suorittaa.

PPTM-tiedostot perustuvat Open XML -dokumenttimuotoon, joka otettiin käyttöön Microsoft Office 2007: ssä. Ne voidaan avata PowerPoint 2007: ssä tai uudemmassa tai PowerPointin aiemmissa versioissa, joissa Open XML -komponentti on asennettu.

Ohjelmat, jotka avaavat PPTM-tiedostot
Päivitetty 2 / 10 / 2015

Tietoja PPTM-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .pptm-jälkiliitteellä varustettu tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut PowerPoint Open XML Macro-Enabled Presentation -tiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen sekä Mac-, Windows-, Android- ja iOS-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme tietoja vain testatuista ja vahvistamistamme tiedostomuotoista.