Etusivu : tiedostotyypit : PPSM-tiedosto

.PPSM Tiedostopääte

TiedostotyyppiPowerPoint Open XML -makro-diaesitys

KehittäjäMicrosoft
Suosio
4.3 (13 Äänet)
KategoriaData Files
muodostuuVetoketju

Mikä on PPSM-tiedosto?

PPSM-tiedosto on makro- käytössä oleva diaesitys, jonka on luonut Microsoft PowerPoint, ohjelma, jonka avulla käyttäjät voivat luoda diaesityksiä ja esityksiä. Se sisältää diat, joita ei voi muokata. PPSM-tiedostoja käytetään vain näkymän avoimien XML-pohjaisten esitysten, kuten .PTTX tiedostoja jakamista muiden kanssa.

Lisätietoja

Näyttökuva .ppsm-tiedostosta Microsoft PowerPoint 2016: ssa

PPSM-tiedosto on auki Microsoft PowerPoint 2016: ssa

PPSM-tiedostot, toisin .PPSX tiedostot, sisältävät makroja, jotka PowerPoint suorittaa. Vaikka PPSX-tiedosto sisältää upotettuja makroja, PowerPoint ei suorita niitä ennen kuin ne on ensin tallennettu PPSM-tiedostona.

PowerPointin makrot toimivat samalla tavalla kuin skriptejä jonka avulla voit automatisoida toistuvia tehtäviä, kuten dian muotoilun tai uusien dian teemojen luomisen. Voit luoda ja muokata makroja Visual Basic for Applications (VBA) -sovelluksen kautta Näytä välilehti nauha.

PPSM-tiedostot voivat avata PowerPoint 2007 tai uudempi tai PowerPointin aiemmat versiot, jotka sisältävät Open XML -asiakirjan tuen.

Ohjelmat, jotka avaavat PPSM-tiedostoja
Päivitetty 10 / 16 / 2018

Tietoja PPSM-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on tiedosto. * .Ppsm-jälkiliitteellä ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut PowerPoint Open XML -makrotoimitetun diaesityksen tiedostotyyppi, tiedostomuodon kuvaus ja Mac-, Windows-, Android- ja iOS-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme tietoja vain testatuista ja vahvistamistamme tiedostomuotoista.