Etusivu : tiedostotyypit : POTX-tiedosto

.POTX Tiedostopääte

TiedostotyyppiPowerPoint Open XML -esitysmalli

KehittäjäMicrosoft
Suosio
3.3 (12 Äänet)
KategoriaData Files
muodostuuVetoketju

Mikä on POTX-tiedosto?

POTX-tiedosto on PowerPointin luoma esitysmalli, ohjelma, jonka avulla käyttäjät voivat luoda diaesitysesityksiä. Se sisältää oletustyylit, tekstin, asettelun ja muotoilun. POTX-tiedostoja käytetään useiden luomiseen .PTTX tiedostot, joilla on sama muotoilu.

Lisätietoja

Näyttökuva .potx-tiedostosta Microsoft PowerPoint 2019: ssä

POTX-tiedosto on avattu Microsoft PowerPoint 2019: ssä

POTX-tiedostot tallennetaan Open XML -muotomuodossa, joka otettiin käyttöön Microsoft Office 2007: ssä. Ne korvaavat .pot tiedostot, jotka on tallennettu binaarimuodossa ja joita PowerPoint 97 - 2003 käyttivät. POTX-tiedostot voidaan avata PowerPoint 2007: ssä Windowsille tai PowerPoint 2008: lle Macille tai PowerPointin aiemmalla versiolla Open XML -komponenttitukea käyttämällä.

POTX-tiedostoihin on asennettu PowerPoint, jonka avulla voit luoda esityksiä ammattimaisesti suunnitelluista malleista. Voit myös luoda omia mukautettuja malleja toistamaan tarpeitasi vastaavia esityksiä. POTX-tiedostot luovat yleensä yritykset, joilla on vakiomallinen dia, yrityksen logot sekä yrityksen otsikot ja alatunnisteet.

Ohjelmat, jotka avaavat POTX-tiedostoja
Päivitetty 4 / 25 / 2019

Tietoja POTX-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on tiedosto. * .Potx-jälkiliitteellä ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut PowerPoint Open XML Presentation Template -tiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen sekä Mac- ja Windows-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme tietoja vain testatuista ja vahvistamistamme tiedostomuotoista.