Etusivu : tiedostotyypit : OXT-tiedosto

.OXT Tiedostopääte

TiedostotyyppiApache OpenOffice -laajennus

KehittäjäSun Microsystems
Suosio
3.2 (12 Äänet)
KategoriaLaajennustiedostot
muodostuuVetoketju

Mikä on OXT-tiedosto?

Laajennus, joka lisää lisätoimintoja Apache OpenOffice (aiemmin OpenOffice.org) - ja StarOffice-ohjelmiin; tarjoaa lisäominaisuuksia, kuten edistynyt oikeinkirjoituksen tarkistus, raporttien luominen, tiedostojen pakkaus ja monia muita ominaisuuksia.

Lisätietoja

Asentaaksesi OXT-tiedoston, valitse Työkalut-valikosta "Laajennusten hallinta", napsauta "Lisää" ja valitse laajennus tiedostoselaimesta. Jos sinulla on Apache OpenOffice 2.2 tai uudempi, voit myös asentaa laajennuksia kaksoisnapsauttamalla OXT-tiedostoa.

OXT-tiedostoja voidaan kehittää Apache OpenOffice -sarjaa tai yksittäisiä ohjelmia varten, mukaan lukien Writer, Base, Calc, Chart, Draw, Impress ja Math. Ne voidaan sisällyttää ohjelmaan tai käyttäjien kehittämiä.

Voit ladata laajennuksia osoitteesta Apache OpenOffice -tietovarasto.

Ohjelmat, jotka avaavat OXT-tiedostot
Päivitetty 12 / 1 / 2015

Tietoja OXT-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on tiedosto, jossa on * .oxt-pääte, ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut Apache OpenOffice Extension -tiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen sekä Mac-, Windows- ja Linux-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme vain tietoja testatuista ja vahvistamista tiedostomuotoista.