Etusivu : tiedostotyypit : MPG-tiedosto

.MPG Tiedostopääte

TiedostotyyppiMPEG-videotiedosto

KehittäjäN / A
Suosio
3.7 (309 Äänet)
KategoriaVideotiedostot
muodostuuBinaarinen

Mikä on MPG-tiedosto?

MPG-tiedosto on yleinen videotiedosto, joka käyttää liikkuvan kuvan asiantuntijaryhmän standardisoimaa digitaalista videomuotoa (MPEG). Se tallentaa videota, ääntä ja metadata lomitettu yhteen. MPG-tiedostoja käytetään usein Internetissä levitettävien elokuvien luomiseen.

Lisätietoja

Näyttökuva .mpg-tiedostosta Microsoft Windows Media Player 12: ssa

MPG-tiedosto on auki Microsoft Windows Media Player 12: ssa

MPG-tiedostot sisältävät tyypillisesti MPEG-1- tai MPEG-2-ääni- ja videopakkauksen. MPEG-1 on yksi eniten käytettyjä häviöllisiä video- ja äänimuotoja maailmassa, koska sitä tukee suuri määrä video- ja äänisovelluksia. MPEG-2 kehitettiin parantamaan MPEG-1: n puutteita, joka sisältää vain kaksikanavaisen äänen pakkausjärjestelmän ja riittämätön tuki korkeamman resoluution videovaatimuksille.

MPG-tiedostot tallennetaan ohjelmavirran säilytysmuodossa, joka tunnetaan nimellä PS tai MPEG-PS. Formaatti tallentaa ääni-, video- ja metatiedot, jotka on lomitettu yhteen virtaan tehokkaan toimitettavuuden saavuttamiseksi.

Jos saat MPG-tiedoston, voit avata sen useilla sovelluksilla. Windows Media Player mukana Windows ja QuickTime Player mukana macOS. On myös monia ilmaisia ​​ja kaupallisia sovelluksia, kuten VLC-mediasoitin ja Elmedia Player.

Ohjelmat, jotka avaavat MPG-tiedostoja
Päivitetty 3 / 30 / 2018

Tietoja MPG-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on tiedosto. * .Mpg-jälkiliitteellä ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut MPEG-videotiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen sekä Mac-, Windows-, Linux- ja iOS-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme tietoja vain testatuista ja vahvistamistamme tiedostomuotoista.