Etusivu : tiedostotyypit : MID-tiedosto

.MID Tiedostopääte

Tiedostotyyppi 1MIDI-tiedosto

KehittäjäN / A
Suosio
3.9 (148 Äänet)
KategoriaÄänitiedostot
muodostuuBinaarinen

Mikä on MID-tiedosto?

MID-tiedosto on vakio MIDI (Musical Instrument Digital Interface) -tiedosto, jota musiikin kirjoitus- ja miksausohjelmat sekä MIDI-laitteistot käyttävät. Se sisältää musiikkitietoja, kuten mitä nuotteja soitetaan, milloin niitä soitetaan, kuinka kauan kutakin nuottia pidetään ja kuinka voimakkaasti kutakin nuottia soitetaan.

Lisätietoja

MID-tiedostoja käytetään MIDI-tietojen koodaamiseen vakiomuotoon, joka on yhteensopiva erityyppisten ohjelmistojen ja laitteiden välillä. Ne voivat myös sisältää laitteen ohjaintietoja. Esimerkiksi MID-tiedostoa voidaan käyttää MIDI-laitteiston instrumenttien vaihtamiseen tai ylläpitopedaalin tietojen muokkaamiseen.

MID-tiedostot sisältävät musiikkidatan attribuutteja itse musiikkidatan sijaan. Ne voidaan toistaa käyttämällä ohjelmistoja, jotka tulkitsevat nämä tiedot.

Ohjelmat, jotka avaavat MID-tiedostoja
Päivitetty 6 / 27 / 2019

Tiedostotyyppi 2MapInfo-datatiedosto

KehittäjäPitney Bowes -ohjelmisto
Suosio
3.1 (29 Äänet)
KategoriaGIS-tiedostot
muodostuuBinaarinen

.MID-tiedostoyhdistelmä 2

MapInfon luoma paikkatietojen analysointi- ja visualisointiohjelmisto GIS-datatiedosto; tallentaa paikkatiedot vastaavalle .MIF (MapInfo Interchange Format) -tiedosto; käytetään suurempien tietojoukkojen tallentamiseen, joita ei ole ilmaistu MIF-tiedostossa.

Ohjelmat, jotka avaavat MID-tiedostoja
Päivitetty 1 / 17 / 2012

Tiedostotyyppi 3Kitararytmin datatiedosto

KehittäjäN / A
Suosio
3.0 (3 Äänet)
KategoriaPelitiedostot
muodostuuTeksti ja binaari

.MID-tiedostoyhdistelmä 3

MID-tiedosto voi myös sisältää kappaleiden tietoja, joita eri kitararytmivideopelit käyttävät, kuten Guitar Hero, Clone Hero, Phase Shift ja Rock Band. Se ei sisällä äänidataa, vaan käyttää MIDI tiedot tapahtumien merkitsemiseksi kappaleen toiston aikana. Tapahtumat sisältävät kitaran nuotteja, harjoitustilan osioita, tähtitehosteita ja muita tapahtumia.

Lisätietoja

MID-tiedostot tallennetaan tyypillisesti kansioon, jossa on yksi tai useampi äänitiedosto. Esimerkiksi Guitar Hero -ääniraita (tallennettu nimellä .OGG tiedosto) voi olla vastaava MID-tiedosto, joka sisältää kyseiselle kappaleelle soitettavat kitaran nuotit.

Useimpien kitararytmit pelaajien ei tarvitse avata tai muokata MID-tiedostoja, elleivät he halua muokata nuotteja tai luoda omia kappaletiedostoja. Jos haluat muokata muistiinpanoja, voit avata ja muokata MID-tiedostoja FeedBackin ja Moonscraper Chart Editorin avulla. Voit tuoda MID-tiedostoja suoraan Guitar Hero III: een käyttämällä Guitar Hero Three -ohjauspaneelia (GHTPC).

HUOMAUTUS: Kitararytmitiedostot tallennetaan myös a .KARTOITTAA tiedostopääte välttää sekaannusta tavallisten MIDI-tiedostojen kanssa.

Yleiset MID-tiedostonimet

muistiinpanot - Tavallinen tiedostonimi, jota käytetään tietyn kappaleen kitararytmin tallentamiseen

Ohjelmat, jotka avaavat MID-tiedostoja
Päivitetty 8 / 20 / 2019

Tietoja MID-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .mid-pääteinen tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on tutkinut ja vahvistanut kaikki tällä sivulla luetellut tiedostotyypit, tiedostomuotojen kuvaukset ja ohjelmistot. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme tietoja vain testatuista ja vahvistamistamme tiedostomuotoista.