Etusivu : tiedostotyypit : LDF-tiedosto

.LDF Tiedostopääte

Tiedostotyyppi 1SQL Serverin tapahtumalokitiedosto

KehittäjäMicrosoft
Suosio
4.3 (13 Äänet)
KategoriaData Files
muodostuuBinaarinen

Mikä on LDF-tiedosto?

LDF-tiedosto on lokitiedosto, jonka on luonut SQL Server, Microsoftin kehittämä relaatiotietokannan hallintajärjestelmä (RDBMS). Se sisältää lokin tietokannan viimeaikaisista toimista ja sitä käytetään tapahtumien seuraamiseen, jotta tietokanta voi toipua laitteistovikoista tai muista odottamattomista sammutuksista.

Lisätietoja

LDF-tiedostot ovat tapahtumalokeja. Nämä lokit sisältävät historian sekä täysin sitoutuneista että osittain sitoutuneista tapahtumista tietokantaan ( .MDF tiedosto). Odottamattoman sammutuksen jälkeen SQL Server voi käyttää tapahtumalokia palauttaakseen tietokannan tarkkaan tilaan ennen vikaa.

Tapahtumalokit voidaan katkaista, kun tietokanta luo tarkistuspisteen, joka on vakaa tietokannan ja lokitiedoston tila. RDBMS-järjestelmät voivat sitten poistaa turvallisesti kaikki lokitiedot tarkistuspisteeseen saakka, mikä pienentää lokitiedoston kokoa.

HUOMAUTUS: LDF-tiedostojen koko voi olla erittäin suuri. Tämä johtuu siitä, että tarkistuspistettä ei ole äskettäin luotu. Se voi kuitenkin johtua myös avoimista tapahtumista, joita ei ole vielä tehty kokonaan, tai muista lukoista tietokantatietueisiin.

Ohjelmat, jotka avaavat LDF-tiedostoja
Päivitetty 3 / 20 / 2018

Tiedostotyyppi 2Lingoes Dictionary-lähdetiedosto

KehittäjäLingoes-projekti
Suosio
3.5 (2 Äänet)
KategoriaData Files
muodostuuteksti

.LDF-tiedostoyhdistelmä 2

Lähdetiedosto, jota käytetään sanakirjojen tietojen määrittämiseen kielille, sanakirja ja tekstin käännösohjelma; tallennetaan pelkkänä tekstimuodossa ja sisältää sanakirjan otsikkotiedot sekä termit ja niiden määritelmät.

Lisätietoja

LDF-tiedostot kootaan .LD2 tiedostot, jotka voidaan tuoda Lingoes-ohjelmistoon. Tällä hetkellä käyttäjät eivät voi koota omia sanakirjojaan, mutta Lingoes Project aikoo julkaista Lingoes Dictionary Creator -ohjelmiston, jonka avulla käyttäjät voivat luoda LD2-tiedostoja.

Ohjelmat, jotka avaavat LDF-tiedostoja
Päivitetty 5 / 5 / 2011

Tietoja LDF-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .ldf-jälkiliitteellä varustettu tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on tutkinut ja vahvistanut kaikki tällä sivulla luetellut tiedostotyypit, tiedostomuotojen kuvaukset ja ohjelmistot. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme tietoja vain testatuista ja vahvistamistamme tiedostomuotoista.