Etusivu : tiedostotyypit : IPYNB-tiedosto

.IPYNB Tiedostopääte

TiedostotyyppiJupyter Notebook

KehittäjäN / A
Suosio
3.7 (58 Äänet)
KategoriaAsetustiedostot
muodostuuteksti

Mikä on IPYNB-tiedosto?

IPYNB-tiedosto on muistikirja, jota Jupyter Notebook käyttää, interaktiivinen laskentaympäristö, joka on suunniteltu auttamaan tutkijoita työskentelemään Python kieli ja heidän tietonsa. Se sisältää kaiken Jupyter Notebook -verkkosovelluksen sisällön, joka sisältää laskelmien, matematiikan, kuvien ja selittävän tekstin syötteet ja lähdöt. IPYNB-tiedostot voidaan viedä .HTML, . PDF, reStructuredText ja LaTeX.

Lisätietoja

IPYNB-muistikirjan asiakirjat tallennetaan JSON pelkkää tekstiä, mikä helpottaa heidän jakamista kollegoiden kanssa ja versioiden hallintaa. Myös julkisesti saatavilla olevasta URL-osoitteesta saatavat IPYNB-muistikirja-asiakirjat voidaan jakaa Jupyter Notebook Viewer -sovelluksen avulla muiden kollegoiden kanssa ilman, että heidän on asennettava Jupyter Notebook heidän koneilleen.

HUOMAUTUS: Jupyter-muistikirjat tunnettiin aiemmin nimellä IPython-muistikirjat, missä "ipynb" -laajennus sai nimensä. Tiedoston on luonut IPython, mutta nyt sitä käyttää Jupyter Notebook -sovellus.

Ohjelmat, jotka avaavat IPYNB-tiedostoja
Päivitetty 11 / 4 / 2016

Tietoja IPYNB-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .ipynb-jälkiliitteellä varustettu tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut Jupyter Notebook -tiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen sekä Mac-, Windows- ja Linux-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme vain tietoja testatuista ja vahvistamista tiedostomuotoista.