Etusivu : tiedostotyypit : IPA-tiedosto

.IPA Tiedostopääte

TiedostotyyppiiOS-sovellus

Kehittäjäomena
Suosio
4.2 (321 Äänet)
KategoriaSuoritettavat tiedostot
muodostuuVetoketju

Mikä on IPA-tiedosto?

IPA-tiedosto on Apple iOS -laitteille, kuten iPhone, iPod Touch tai iPad, kirjoitettu ohjelma. Se ladataan Apple iTunes App Storesta ja se voidaan siirtää iOS-laitteeseen iTunesin kautta, kun laite on kytketty tietokoneeseen. IPA-tiedostoja voidaan toistaa vain iOS-laitteella, ei tietokoneella.

Lisätietoja

IPA-tiedostot tallennetaan yleensä / Musiikki / iTunes / Mobiilisovellukset / hakemistoon. Ne on tallennettu a .ZIP muodossa ja se voidaan purkaa millä tahansa Zip-purkuohjelmalla.

Cydia Impactorin avulla voit asentaa IPA-tiedostot iOS-laitteisiin, jotka on liitetty tietokoneeseen, jossa on Windows, macOS tai Linux. Ohjelma on ilmainen käyttää.

HUOMAUTUS: iOS-sovelluksiin kuuluvat pelit, koulutusohjelmat, talous- ja uutisohjelmat, apuohjelmat ja muun tyyppiset ohjelmat.

Ohjelmat, jotka avaavat IPA-tiedostoja
Päivitetty 5 / 2 / 2019

Tietoja IPA-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .ipa-pääteinen tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on tutkinut ja vahvistanut erikseen tällä sivulla luetellut iOS-sovellustiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen sekä Mac-, Windows-, Linux- ja iOS-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme vain tietoja testatuista ja vahvistamista tiedostomuotoista.