Etusivu : tiedostotyypit : ENEX-tiedosto

.ENEX Tiedostopääte

TiedostotyyppiEvernote-arkisto

KehittäjäEvernote
Suosio
3.1 (8 Äänet)
KategoriaData Files
muodostuuXML

Mikä on ENEX-tiedosto?

Evernote-ohjelman viemä tiedosto, jota käytetään henkilökohtaisten muistiinpanojen sieppaamiseen; tallennettu Evernote Export (ENEX) XML-muotoon ja sisältää kirjoitettuja muistiinpanoja sekä binaarisia tiedostoliitteitä, jotka on koodattu tekstilohkoina XML-merkinnässä.

Lisätietoja

Evernoten avulla käyttäjät voivat synkronoida muistiinpanonsa Evernote-verkkopalvelun kanssa, jotta muistiinpanoja voidaan käyttää verkosta, mobiililaitteista ja paikallisesta tietokoneesta. Siksi ENEX-tiedostoja käytetään yleensä paikallisiin varmuuskopioihin ja muistiinpanojen manuaaliseen siirtämiseen.

ENEX-tiedostot voidaan viedä valitsemalla Tiedosto → Vie huomautukset arkistoon .... Ne voidaan tuoda valitsemalla Tiedosto → Tuo muistiinpanoja arkistosta ....

Ohjelmat, jotka avaavat ENEX-tiedostoja
Windows
Evernote
unikko
Evernote
Päivitetty 6 / 18 / 2011

Tietoja ENEX-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on tiedosto. * .Enex-jälkiliitteellä ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on tutkinut ja vahvistanut erikseen tällä sivulla luetellut Evernote Archive -tiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen sekä Mac- ja Windows-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme vain tietoja testatuista ja vahvistamista tiedostomuotoista.