Etusivu : tiedostotyypit : ENC-tiedosto

.ENC Tiedostopääte

Tiedostotyyppi 1Koodattu tiedosto

KehittäjäN / A
Suosio
3.6 (479 Äänet)
KategoriaKoodatut tiedostot
muodostuuN / A

Mikä on ENC-tiedosto?

ENC-tiedosto on yleinen koodattu tiedosto, joka voi käyttää yhtä useista erityyppisistä omista tai vakiokoodauksista. Se on koodattu suojaamaan tiedostoa luvattomalta käytöltä tai auttamaan tiedoston määrittämisessä tiettyä käyttöä varten, kuten Internet-siirtoa varten.

Lisätietoja

ENC-tiedostot voidaan koodata .UUSI muodossa, joka voidaan avata esimerkiksi StuffIt Deluxe -ohjelmalla. Alkuperäiskoodausta käyttäviä ENC-tiedostoja voi kuitenkin avata vain tiedosto koodannut ohjelma.

Ohjelmat, jotka avaavat ENC-tiedostot
Windows
Avaa ohjelmalla, joka alun perin koodasi tiedoston
unikko
Avaa ohjelmalla, joka alun perin koodasi tiedoston
Päivitetty 1 / 26 / 2018

Tiedostotyyppi 2Sähköinen merikarttatiedosto

KehittäjäNOAA
Suosio
3.6 (76 Äänet)
KategoriaData Files
muodostuuN / A

.ENC-tiedostoyhdistelmä 2

Merenkulun kartoituksen muoto, jota Office of Coast Survey (OCS) käyttää; kutsutaan myös NOAA ENC -tiedostoiksi, joka tarkoittaa "National Oceanic and Atmospheric Administration" (NOAA) "Electronic Navigation Chart" (ENC) -tiedostoja.

Lisätietoja

NOAA ENC -tiedostomuoto on määritelty Kansainvälisen hydrografiajärjestön S-57-standardilla. ENC-tietoja käytetään meriliikenteen infrastruktuurin ja rannikon hallinnan tukemiseen.

NOAA ENC -tiedostot tallennetaan kaavion ominaisuuksien tietokantana. ENC-tiedostoon tallennetut tiedot sisältävät kunkin kaavio-ominaisuuden sijainnin sekä määritteet, kuten värin, muodon, syvyyden jne.

Ohjelmat, jotka avaavat ENC-tiedostot
Windows
NOAA ENC Suoraan GIS: ään
Päivitetty 8 / 18 / 2008

Tiedostotyyppi 3Cabal Online -tiedosto

KehittäjäESTsoft
Suosio
3.4 (99 Äänet)
KategoriaPelitiedostot
muodostuuBinaarinen

.ENC-tiedostoyhdistelmä 3

Datatiedosto, jota käyttää Cabal Online, massiivisesti moninpelissä toimiva online-roolipeli (MMORPG); sijaitsee yleensä \ data \ hakemisto ohjelmiston asennuksesta; voidaan nimetä cabal.enc tai yksi monista muista nimistä.

Lisätietoja

Vioittuneiden ENC-tiedostojen tiedetään aiheuttavan ongelmia Cabal Onlinen lataamisen yhteydessä, joskus pelilaastareiden asentamisen jälkeen. Jotkut käyttäjät ovat onnistuneet ratkaisemaan tämän ongelman poistamalla ohjelmiston kokonaan ja asentamalla sen uudelleen.

Ohjelmat, jotka avaavat ENC-tiedostot
Päivitetty 9 / 23 / 2011

Tiedostotyyppi 4Encore musikaalitiedosto

KehittäjäGVOX
Suosio
3.4 (51 Äänet)
KategoriaMuut tiedostot
muodostuuBinaarinen

.ENC-tiedostoyhdistelmä 4

Musical partituuri luonut Encore, ohjelma, jota käytetään musiikin säveltämiseen; voi sisältää instrumentteja, nuotteja, sanoituksia, aikaleimoja ja avainallekirjoituksia sekä otsikon ja säveltäjän tiedot; käytetään sävellysten tallentamiseen ja nuottien tulostamiseen.

Lisätietoja

Encore voi tuoda ja viedä tavallisia XML-musiikkitiedostoja integroituna muihin nuotintio-ohjelmiin. Ohjelmisto tukee myös korkealaatuisia tulosteita PostScript- ja TrueType-tekniikoilla.

Ohjelmat, jotka avaavat ENC-tiedostot
Windows
GVOX Encore
unikko
GVOX Encore
Päivitetty 5 / 10 / 2010

Tiedostotyyppi 5Copysafe-suojattu PDF-tiedosto

KehittäjäArtistScope
Suosio
3.1 (40 Äänet)
KategoriaSivun asettelutiedostot
muodostuuN / A

.ENC-tiedostoyhdistelmä 5

Kopiosuojattu . PDF tiedosto luotu CopySafe PDF -ohjelmistolla; estää kuvien ja tekstin kopioinnin ja suojaa Printscreen- ja screen capture -käskyiltä; voi sisältää myös tulostussuojauksen, salasanasuojauksen ja päivämäärän vanhenemisen.

Ohjelmat, jotka avaavat ENC-tiedostot
Windows
ArtistScope Copysafe PDF Converter (kaupallinen)
ArtistScope Copysafe PDF Reader (ilmainen)
Päivitetty 7 / 1 / 2008

Tietoja ENC-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .enc-jälkiliitteellä varustettu tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on tutkinut ja vahvistanut kaikki tällä sivulla luetellut tiedostotyypit, tiedostomuotojen kuvaukset ja ohjelmistot. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme tietoja vain testatuista ja vahvistamistamme tiedostomuotoista.