Etusivu : tiedostotyypit : DSC-tiedosto

.DSC Tiedostopääte

Tiedostotyyppi 1Kingsoft Design Science -yhtälötiedosto

KehittäjäKuninkuus
Suosio
3.9 (39 Äänet)
KategoriaAsetustiedostot
muodostuuN / A

Mikä on DSC-tiedosto?

DSC-tiedosto on asetustiedosto, jota WPS Office (aiemmin tunnettu nimellä Kingsoft Office) käyttää, toimistopaketti, joka sisältää Writer-, Spreadsheet- ja Presentation-sovellukset. Se tallentaa asetukset Design Science Equation Editoriin, joka sisältää ikkunan koon, käyttöliittymän tyylin ja zoomauksen suurennuksen.

Lisätietoja

DSC-tiedostoon viittaa yhtälöeditori, joka on käytettävissä Writer-, Spreadsheets- ja Presentation-sovelluksen nauhoissa. Sen avulla käyttäjät voivat avata editorin uudelleen ja palata samoihin asetuksiin, kuten ikkunan zoomaussuurennukseen ja ikkunan kokoon, johon se asetettiin, kun se avattiin aiemmin.

Ohjelmat, jotka avaavat DSC-tiedostoja
Päivitetty 3 / 2 / 2018

Tiedostotyyppi 2Teksti Kuvaus Tiedosto

KehittäjäN / A
Suosio
3.4 (9 Äänet)
KategoriaTekstitiedostot
muodostuuteksti

.DSC-tiedostoyhdistelmä 2

Yksinkertainen tekstitiedosto, jota erilaiset ohjelmistosovellukset käyttävät kuvaustietojen tallentamiseen; voi kuvata liittyvää ohjelmistosovellusta, kuten a readme tiedosto; voi sisältää myös dataparametreja tai muun tyyppisiä pelkkää tekstiä.

Ohjelmat, jotka avaavat DSC-tiedostoja
Päivitetty 1 / 16 / 2012

Tiedostotyyppi 3Nikon-levytunnistetiedosto

KehittäjäNikon
Suosio
3.2 (37 Äänet)
KategoriaMuut tiedostot
muodostuuN / A

.DSC-tiedostoyhdistelmä 3

Sisältää tietoja Nikon-digikameralla (kuten CoolPix-kamera) otetuista valokuvista; tallennetaan muistikortille yhdessä kuvatiedostojen kanssa; yleensä vain muutaman kilotavun kokoinen, koska se ei sisällä kuvatietoja.

Lisätietoja

DSC-tiedostot voivat olla piilossa kortilla, koska niihin viittaa Nikonin digitaalikameraohjelmisto, eikä niitä ole tarkoitettu avattaviksi manuaalisesti.

Monet digitaalikamerat tallentavat valokuvia, joiden tiedostonimet alkavat "DSC", mutta näillä kuvatiedostoilla on yleensä . JPG laajennus.

HUOMAUTUS: Nikon ViewNX: ää ei enää ylläpidetä eikä sitä voi ladata.

Ohjelmat, jotka avaavat DSC-tiedostoja
Windows
Nikon ViewNX
unikko
Nikon ViewNX
Päivitetty 9 / 13 / 2019

Tiedostotyyppi 4Debianin lähdekooditiedosto

KehittäjäN / A
Suosio
3.0 (6 Äänet)
KategoriaData Files
muodostuuteksti

.DSC-tiedostoyhdistelmä 4

Lähdetiedosto luotu ilmaista käyttöjärjestelmää Debiania varten. sisältää tietoja, jotka kuvaavat muita lähdepaketin tiedostoja; muotoiltu yhtenä kappaleena, joka koostuu joukosta kenttiä.

Lisätietoja

DSC-tiedoston tuottaa dpkg-lähde työkalu, kun lähdearkisto on rakennettu ja perustuu lähdekoodipaketin muihin tiedostoihin. Kun DSC-tiedosto puretaan pakkauksesta, siihen viitataan lähdekoodin muihin tiedostoihin ja hakemistoihin.

DSC-tiedosto on osa Debianin lähdekoodipakettia yhdessä ylävirtaan olevan tervapallotiedoston kanssa .TAR.GZ laajennus ja muut Debian-paketille luodut tiedostot. Lähdepaketti luodaan dpkg-koontiversio pakettityökalu.

Ohjelmat, jotka avaavat DSC-tiedostoja
Päivitetty 10 / 1 / 2013

Tiedostotyyppi 5Celestia Deep Space -katalogitiedosto

KehittäjäCelestian kehitystiimi
Suosio
1.4 (5 Äänet)
KategoriaData Files
muodostuuteksti

.DSC-tiedostoyhdistelmä 5

Celestian käyttämä datatiedosto, ilmainen sovellus, jota käytetään simuloimaan maailmankaikkeuden 3D-visualisointeja; tallentaa tietoa syvän avaruuden kokonaisuuksista, kuten sumuista ja galakseista; tarjoaa sijainti- ja piirustustiedot ohjelmaan.

Ohjelmat, jotka avaavat DSC-tiedostoja
Windows
Celestia
unikko
Celestia
Linux
Celestia
Päivitetty 6 / 30 / 2011

Tietoja DSC-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .dsc-pääteinen tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on tutkinut ja vahvistanut kaikki tällä sivulla luetellut tiedostotyypit, tiedostomuotojen kuvaukset ja ohjelmistot. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme tietoja vain testatuista ja vahvistamistamme tiedostomuotoista.