Etusivu : tiedostotyypit : DOCM-tiedosto

.DOCM Tiedostopääte

TiedostotyyppiWord Avaa XML-makrokäyttöinen asiakirja

KehittäjäMicrosoft
Suosio
3.6 (27 Äänet)
KategoriaTekstitiedostot
muodostuuVetoketju

Mikä on DOCM-tiedosto?

DOCM-tiedosto on asiakirja, jonka on luonut suosittu tekstinkäsittelyohjelma Microsoft Word Microsoft Office. Se sisältää upotettua makrot jotka voidaan suorittaa asiakirjassa. DOCM-tiedostoja käytetään Word Open XML -asiakirjan (. Docx) tehtäviä lisäämällä edistyneitä makrotoimintoja.

Lisätietoja

Näyttökuva .docm-tiedostosta Microsoft Word 2016: ssa

DOCM-tiedosto avattu Microsoft Word 2016: ssa

Makrot ovat sarja komentoja, jotka on ryhmitelty yhdeksi komennoksi ja suoritettu tehtävän suorittamiseksi automaattisesti. Ne auttavat säästämään aikaa, kun suoritetaan toistuvia toimintoja, kuten tietojen syöttö tai laskenta. Ajan säästämiseksi voit myös määrittää makron tiettyyn Wordin painikkeeseen tai näppäinpainallukseen. Jos haluat tallentaa makron, valitse Näytä → Makrot → Tallenna makro.

DOCM-tiedostot tallennetaan käyttämällä avointa XML-pohjaista Word-tiedostomuotoa, joka otettiin käyttöön Office 2007: ssä. Ne voidaan avata Microsoft Word 2007: llä tai aiemmilla Word-versioilla Open XML -komponenttien tuella.

Ohjelmat, jotka avaavat DOCM-tiedostoja
Päivitetty 5 / 16 / 2019

Tietoja DOCM-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on tiedosto. * Docd-jälkiliitteellä ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on tutkinut ja vahvistanut erikseen tällä sivulla luetellut Word Open XML Macro-Enabled Document -tiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen ja Mac-, Windows-, Linux-, Android- ja iOS-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme vain tietoja testatuista ja vahvistamista tiedostomuotoista.