Etusivu : tiedostotyypit : CSV-tiedosto

.CSV Tiedostopääte

TiedostotyyppiPilkuilla erotettujen arvojen tiedosto

KehittäjäN / A
Suosio
3.7 (371 Äänet)
KategoriaData Files
muodostuuteksti

Mikä on CSV-tiedosto?

CSV-tiedosto on pilkulla erotetut arvotiedosto, jota yleisesti käytetään taulukkolaskentaohjelma ohjelmat, kuten Microsoft Excel tai OpenOffice Calc. Se sisältää pelkkää tekstiä sisältäviä tietojoukkoja pilkuilla erotettuna jokaisen uuden CSV-tiedoston rivin kanssa, joka edustaa uutta tietokantariviä, ja jokaisen tietokantarivin, joka koostuu yhdestä tai useammasta pilkulla erotetusta kentästä. CSV-tiedostot avataan usein taulukkolaskentaohjelmilla, jotka voidaan järjestää soluihin tai käyttää tietojen siirtämiseen tietokantojen välillä.

Lisätietoja

Näyttökuva .csv-tiedostosta Microsoft Excel 2016: ssa

CSV-tiedosto on auki Microsoft Excel 2016: ssa

CSV-tiedonsiirtomuotoa tukee suuri määrä henkilökohtaisia, liike-elämän ja tieteellisiä ohjelmia. Laajan tuen vuoksi muoto on erityisen hyödyllinen taulukkotietojen siirtämisessä ohjelmien välillä.

Tiedosto on hyödyllinen myös siirrettäessä tietoja, jotka on tallennettu omaan muotoon, kuten .XLSX tiedosto toiseen ohjelmaan, joka ei tue XLSX-muotoa. Voit esimerkiksi viedä tuhansia yhteystietoja sähköpostipalvelusta CSV-tiedostoon ja tuoda tiedoston sitten osoitteen järjestäjään tai toiseen sähköpostipalveluun.

Ohjelmat, jotka avaavat CSV-tiedostoja
Päivitetty 1 / 6 / 2017

Tietoja CSV-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .csv-pääteinen tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut pilkuilla erotetut arvot -tiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen sekä Mac-, Windows-, Linux-, Android- ja iOS-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme vain tietoja testatuista ja vahvistamista tiedostomuotoista.