Etusivu : tiedostotyypit : AVI-tiedosto

. Avi Tiedostopääte

TiedostotyyppiAudio Video Interleave -tiedosto

KehittäjäMicrosoft
Suosio
3.8 (345 Äänet)
KategoriaVideotiedostot
muodostuuBinaarinen

Mikä on AVI-tiedosto?

AVI-tiedosto on videotiedosto, joka on tallennettu Microsoftin luomaan AVI (Audio Video Interleave)-multimediasäiliömuotoon. Se tallentaa video- ja äänitietoja, joita voidaan koodata moniin eri tiedostoihin koodekit, mukaan lukien DivX ja XviD. AVI-tiedostot voidaan avata erilaisilla videosoittimilla, kuten Microsoft Movies & TV, Windows Media Player ja Apple QuickTime Player, jotka ovat mukana niiden käyttöjärjestelmissä.

Lisätietoja

Näyttökuva .avi-tiedostosta Microsoft Movies & TV: ssä

AVI-tiedosto on auki Microsoft Movies & TV: ssä

AVI-muoto perustuu resurssienvaihtotiedostomuotoon (RIFF), joka on alun perin vuonna 1991 julkaistu konttimuoto multimedian tallentamiseen. AVI-muoto otettiin käyttöön vuotta myöhemmin vuonna 1992 Microsoftissa, ja sitä käytetään edelleen nykyään. Sitä tukee laaja valikoima videosoittimia, mutta soittimen on tuettava videodatan koodaamiseen käytettyä koodekkia, jotta video voidaan toistaa oikein.

AVI-videomuotoa voidaan käyttää korkealaatuisen videon ja äänen tallentamiseen, ja se käyttää yleensä vähemmän pakkausta kuin muut vastaavat videoformaatit, kuten .MPEG että .MOV. Tämä johtaa erittäin suuriin AVI-tiedostokokoihin, mikä voi olla ongelmallista käyttäjille, joilla on rajoitettu tila.

HUOMAUTUS: Lisätietoja on tiedosto.info-sivustossa AVI-tiedostojen toistaminen ohjeartikkeli.

Ohjelmat, jotka avaavat AVI-tiedostoja
Päivitetty 4 / 10 / 2019

Tietoja AVI-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on tiedosto. * .Avi-jälkiliitteellä ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut Audio Video Interleave -tiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen sekä Mac-, Windows-, Linux-, Android- ja iOS-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme vain tietoja testatuista ja vahvistamista tiedostomuotoista.