Etusivu : tiedostotyypit : AAX-tiedosto

.AAX Tiedostopääte

TiedostotyyppiAudible Enhanced Äänikirjatiedosto

KehittäjäKuuluva
Suosio
3.1 (20 Äänet)
KategoriaÄänitiedostot
muodostuuN / A

Mikä on AAX-tiedosto?

Audiblein kehittämä multimedia-digitaalinen äänikirjamuoto; voidaan käyttää äänikirjoissa, jotka ovat saatavana Audible.com-sivustolta, AudibleKids-ohjelmasta ja iTunes Storesta; samanlainen kuin standardi .AA äänikirjan tiedostotyyppi, mutta voi sisältää muita ominaisuuksia, kuten kuvia ja linkkejä.

Lisätietoja

Koska AAX-tiedostot tukevat kuvia, niitä käytetään usein lastenkirjoihin. AudibleKidsilla on kahdenlaisia ​​parannettuja äänikirjoja: kuvakirjoja ja graafisia romaaneja. Kuvat näytetään automaattisesti, kun käyttäjä kuuntelee tarinaa.

AAX-tiedostoja voi toistaa iTunes, ja myös Apple iPod ja Amazon Kindle 2 tukevat niitä. Ennen tiedostojen toistamista käyttäjät tarvitsevat kuitenkin Audible.com-tilin, joka edellyttää tilausmaksua.

Ohjelmat, jotka avaavat AAX-tiedostoja
Windows
Apple iTunes
unikko
Apple iTunes
Päivitetty 1 / 2 / 2012

Tietoja AAX-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on * .aax-jälkiliitteellä varustettu tiedosto ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut Audible Enhanced Audiobook -tiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen sekä Mac- ja Windows-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme vain tietoja testatuista ja vahvistamista tiedostomuotoista.