Etusivu : tiedostotyypit : AAE-tiedosto

.AAE Tiedostopääte

TiedostotyyppiSivuvaunun kuvan muokkaustiedosto

Kehittäjäomena
Suosio
3.4 (146 Äänet)
KategoriaData Files
muodostuuXML

Mikä on AAE-tiedosto?

AAE-tiedosto sisältää kuvaan tehdyt muokkaukset iOS-laitteen Kuvat-sovelluksella. Sitä käytetään käyttäjän tekemien tuhoamattomien muokkausten siirtämiseen . JPG kuvia iOS: ssä macOS-järjestelmään. AAE-tiedostot löytyvät niiden kuvien mukana, joita ne sisältävät.

Lisätietoja

AAE-tiedostot luovat Kuvat-sovellus iOS 8: ssa ja uudemmissa sekä OS X 10.10: ssä ja uudemmissa. Tiedostot tallentavat sovelluksessa tehdyt muokkaukset kuviin, jotta alkuperäisiin kuviin ei vaikuta. AAE-tiedostot tallennetaan samaan sijaintiin kuin kuvat, joihin ne sisältävät muokkauksia.

Kun avaat muokatun JPG-tiedoston Photos-sovelluksessa, sovellus viittaa siihen liittyvään AAE-tiedostoon sovelletuille muokkauksille. AAE-tiedoston tiedot tallennetaan XML muodossa, mikä tarkoittaa, että niitä voidaan tarkastella tekstieditorilla, kuten TextEdit tai Muistio.

Jos tuot Kuvat-sovelluksella muokatut kuvat Windowsiin tai OS X: n vanhempaan versioon, huomaat todennäköisesti nämä tiedostot kuviesi mukana. Windowsissa .aae laajennus voi olla piilotettu oletusarvoisesti, mutta AAE-tiedostoilla on sama nimi JPG-tiedostoilla, joihin ne sisältävät muokkauksia. Kun ne on tuotu Windowsiin, AAE-tiedostot voidaan poistaa poistamatta niihin liittyviä kuvia.

Ohjelmat, jotka avaavat AAE-tiedostoja
Päivitetty 7 / 8 / 2019

Tietoja AAE-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on tiedosto * .aae-jälkiliitteellä ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut Sidecar Image Edit -tiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen sekä Mac-, Windows- ja Linux-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme vain tietoja testatuista ja vahvistamista tiedostomuotoista.