Etusivu : tiedostotyypit : 3GP-tiedosto

.3GP Tiedostopääte

Tiedostotyyppi3GPP-multimediatiedosto

KehittäjäKolmannen sukupolven kumppanuushanke
Suosio
3.9 (395 Äänet)
KategoriaVideotiedostot
muodostuuBinaarinen

Mikä on 3GP-tiedosto?

3GP-tiedosto on 3. sukupolven kumppanuusprojektin (3GPP) kehittämä audio- ja videotallennusmuodossa tallennettu multimediatiedosto. Se tallentaa video- ja äänivirrat, jotka välitetään 3G-matkapuhelinten välillä ja Internetin kautta.

Lisätietoja

Näyttökuva .3gp-tiedostosta Apple QuickTime Player 10.5: ssä

3GP-tiedosto on avattu Apple QuickTime Player 10.5: ssä

3GP on multimediapakkausmuoto, joka perustuu ISO-mediatiedostomuotoon. Se tallentaa videovirrat nimellä H.263 tai H.264. ja äänivirrat AMR-WB, AMR-WB +, AMR-NB, HE-AAC v1, AAC-LC tai Enhanced aacPlus.

3GP-tiedostoja käytetään yleisesti 3G-matkapuhelimissa, jotka tukevat videon sieppausta, mutta niitä voidaan toistaa myös tietyissä 2G- ja 4G-puhelimissa. Jos videotiedostot siirretään tietokoneelle, voit avata ne useilla ohjelmilla, kuten Microsoft Movies & TV, Apple QuickTime Player tai VideoLAN VLC mediasoitin.

Ohjelmat, jotka avaavat 3GP-tiedostoja
Päivitetty 5 / 23 / 2019

Tietoja 3GP-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä on tiedosto .3gp-pääteellä ja miten se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut 3GPP Multimedia -tiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen sekä tällä sivulla luetellut Mac-, Windows-, Linux-, Android- ja iOS-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme vain tietoja testatuista ja vahvistamista tiedostomuotoista.