Etusivu : tiedostotyypit : 3G2-tiedosto

.3G2 Tiedostopääte

Tiedostotyyppi3GPP2-multimediatiedosto

Kehittäjä3. sukupolven kumppanuusprojekti
Suosio
3.5 (121 Äänet)
KategoriaVideotiedostot
muodostuuBinaarinen

Mikä on 3G2-tiedosto?

3G2-tiedosto on multimediatiedosto, joka on tallennettu ääni- ja videoformaatissa, jonka on kehittänyt 3rd Generation Partnership Project 2 (3GPP2). 3G2-tiedostot on suunniteltu multimediasisällön siirtämiseen Internetissä, ja matkapuhelimet käyttävät niitä videotiedostojen tallentamiseen.

Lisätietoja

3G2-muoto toimii päivitettynä versiona .3GP muoto. Nämä kaksi muotoa ovat samanlaisia, koska ne perustuvat ISO-pohjaiseen mediatiedostomuotoon, joka on suunniteltu laajennettavaksi ja joustavaksi median vaihtamiseksi ja esittämiseksi. 3GP-muoto on kuitenkin suunniteltu GSM-pohjaisiin (Global System for Mobile Communications), kun taas 3G2-muoto on suunniteltu CDMA-pohjaisiin (Code Division Multiple Access) puhelimiin.

Ohjelmat, jotka avaavat 3G2-tiedostoja
Päivitetty 5 / 23 / 2019

Tietoja 3G2-tiedostoista

Tavoitteenamme on auttaa sinua ymmärtämään, mikä tiedosto on .3g2-pääte ja kuinka se avataan.

Tiedosto-tiimi on erikseen tutkinut ja vahvistanut tällä sivulla luetellut 3GPP2 Multimedia -tiedostotyypin, tiedostomuodon kuvauksen sekä Mac-, Windows-, Linux- ja Android-ohjelmat. Pyrimme 100-prosenttiseen tarkkuuteen ja julkaisemme vain tietoja testatuista ja vahvistamista tiedostomuotoista.